Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tilbehør til elg, ovnsstekte potetbåter og viltkremsaus...

#1

Tora sa for siden:

Trenger forslag til grønnsaker til kjøtt av elg, ovnsbakte potetbåter og saus med russiske erter, tørket steinsopp, rødvin, portvin og kremfløte. Vil gjerne ha noe litt spenstigere enn kokte grønnsaker.

Tusen takk for alle kreative forslag.


#2

turi sa for siden:

Forskjellige grønnsaker stekt i ovnen? Hiv masse grønnsaker i en form, masse hvitløk, smør og olje. Stek til de er gode og møre. Snadder snadder snadder!!


#3

allium sa for siden:

Saltbakt rødløk. Hele løk legges på en seng av grovt salt og stekes ved ganske høy varme til de ser ferdige ut.

Det var det mye hjelp i, tenker jeg...



#5

Pelen sa for siden:

Rosenkål



#7

Tertit sa for siden:

Saltbakt rødløk hørtes helt utrolig deilig ut!
Måtte bare si det.... Har desverre ikke noe forslag å komme med....


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.