Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ære være skaperen av Rogafjell.net!

#1

Meta sa for siden:

Etter fire år hvor jeg kunne gå ut av stua og opp i fjellet var jeg temmelig bortskjemt på fjellturer da jeg flyttet tilbake Stavangerområdet. Savnet var stort og sårt etter fjell, og jeg sleit med å la være og irritere meg over turområder med grusede autostradaer, gjerdeklyvere på gjerdeklyvere, skogsturer som var unnagjort på tre kvarter, i kø. Turene var anbefalt i beste mening av kollegaer, svigerfamilie og venner, i håp om å hele min nordnorsknatursavnende sjel. Det virket som om de ikke var helt med på hva jeg mente med fjelltur, da de kom med sine turforslag. Jeg synes man skal ha utsikt, slite seg litt ut og kjenne at man tar i når man går på tur. Og da mener jeg ikke bare over gjerdeklyverne :humre:

Så kom jeg over DEN utrolige siden. Her finnes fine beskrivelser av adkomst til hvor turen starter, bilder fra turen, hvor lang tid den tar osv osv. Jeg sitter igjen og er gira som fy til høsten kommer og jeg kan være borte fra lillebror opp til fire timer. For da skal fjellene i Rogaland bestiges!!!

Ville bare anbefale siden til alle turglade i Rogaland!


#2

Meta sa for siden:

Var det forresten riktig forum å legge tråden i? Jeg fant ikke noe som kunne passet bedre... Flytt den gjerne, moderator!


#3

Balanse sa for siden:

Fantastisk, dette var svaret på drømmer jeg ikke hadde tenkt på å drømme engang. Jeg har forresten vært her, og ble litt stolt over at de erfarne turgutta syntes den var litt utfordrende. :cool:


#4

Meta sa for siden:

Enig med deg i det med drømmene! Så tøff du er som har vært på det utfordrende stedet! Anbefaler du det?


#5

Balanse sa for siden:

Jeg ville nok tatt ruta opp fra gården på Kvelvane slik at siste del av turen opp blir over ryggen du ser fra denne siden. Den var utfordrende nok, og en flott tur med fantastisk utsikt.

Angånde hvor tøff jeg var, så er de tdiskutabelt. Jeg ble lurt med av lokalkjente kollegaer en ettermiddag i småregn. Vi kom ned minutter før det ble uforsvarlig mørkt, og siste del av turen opp var det nok jeg som stadig småmumlet i skjegget om å snu for sikkerhets skyld. :rolleyes:


#6

annemede sa for siden:

Du bor i Stavanger. Kan jeg anbefale å gå i fra Månafossen og opp til Blåfjell-enden? Nei forresten, ta heller båten inn til Fløyrli, gå derifra til Blåfjellenden, så på tredje dagen går du/dere til Månafossen. :nikker: Mohillleren er flott. Når snøen er borte er det flott å gå i fra skitrekket på Gilja og opp langs dette, bak der ligger det en flott fjelltopp. husker aldri navn


#7

Meta sa for siden:

Det hørtes fint ut. Jeg har vært på Mångården bare som dagstur, gikk fra en parkeringsplass, forbi månafossen og litt videre innover. Det var sist jeg var høygravid, skulle ønske jeg hadde mulighetene nå også! Lengter til fjellet!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.