Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nr. 2-bil med plass til to bakovervendte seter i baksetet

#1

mosol sa for siden:

Er det noen som har gått opp denne løypa før meg som har tips? Vi har bestemt oss for å kjøpe en bil nr. 2. Jeg regner ikke med at vi skal bruke mer enn max 100' på den, og det viktigste kriteriet tror jeg må være god nok plass i baksetet slik at det er mulig å ha to bakovervendte seter der uten at man i forsetet sitter med knærne oppunder haka.

Det er ikke superviktig med god bagasjeplass. Vi ser ikke for oss at dette er bilen for langturer, men en bil for jobb- og barnehagekjøring.

Hvilken bil bør vi velge?


#2

Skremmern sa for siden:

Vel, jeg har hatt tre bilseter (ikke puter, men seter!) i en Toyota Corolla. (Ikke stasjonsvogntypen, men det spiller egentlig ikke noen rolle, for kupéen er lik.)


#3

Ibidelma sa for siden:

Mercedes E-klasse har GOD plass i baksetet. Vi får plass til to barneseter, og ei tynn rompe i midten :)


#4

mosol sa for siden:

Vi endte opp med en pent brukt Peugeot 307. Bakovervendt barnesete er testet i baksetet, og det funker. Mannen henter den i dag :)


#5

Adrienne sa for siden:

Det var den jeg skulle til å anbefale. :fnis: Vi har en 206 som bil nr. 2 og der går det ikke med to bakovervendte seter, men 307 er jo romsligere. Der har jeg klart å stappe inn meg selv og tre godt voksne og store menn uten at noen av oss satt trangt. Gratulerer med ny bil.


#6

Propella sa for siden:

Gratulerer med ny bil. :) Jeg liker 307-en. Svigers har hatt en. Vi har nesten bare hatt Peugeot biler selv.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.