Salt sa
for 16år siden:
I kveld skal jeg lage fylt kyllingfilet til middag. Jeg fyller dem med soltørkete tomater, oliven, feta og pesto. Jeg skal også lage hjemmelaget potetmos med parmesan ved siden av. Men hva skal jeg ha ved siden av dette?
Salat? Grønnsaker?
Kirsebær sa
for 16år siden:
Når du har tomat, oliven, feta og pesto (og potetmos) så trenger man kanskje ikke noe annet ved siden av?
Kirsebær sa
for 16år siden:
Hvis du vil ha noe vedsiden av ville jeg bare ha lagt et par oliven og noen tomater på fatet.
Alfa sa
for 16år siden:
Eg synest smørsteikt sopp med vårløk (ev rødløk) og salt og peppar er snadder til det meste.
Alfa sa
for 16år siden:
Eller forvella aspargestoppar. :nam:
Salt sa
for 16år siden:
Slafs. Mye godt å tenke på her nå, ja!
Røverdatter sa
for 16år siden:
En grønn salat og tzatziki?
Søster sa
for 16år siden:
Aspargestopper, som Alfa foreslår, eller aspargesbønner.
Tomatsalat med rå løk og balsamicodressing passer sikker også.
Canisa sa
for 16år siden:
Jeg stemmer også for aspargestopper. Det høres deilig ut!:nam:
MorStine sa
for 16år siden:
Champinjong stekt i meierismør, surret i fløte, og en grønnsalat med rødløk, oliven, agurk, grønn paprika og cherrytomater.
Dragen sa
for 16år siden:
Jeg syns det høres ut som det eneste du mangler er godt selskap. :blafre:
Misteri sa
for 16år siden:
Skal jeg ta med vin. :blafre:
:fnise:
Salt sa
for 16år siden:
Hehehe, så koselig det hadde vært med dere FP damer på besøk! Det ble smørstekt sjampignon i går. Veldig godt ble det!