ullmor sa for siden:
100 g valnøtter
60 g melis
3 ts eggehvite
200 gr mørk sjokolade
hele valnøtter tilsvarende antall ferdige kuler
Gjør slik:
Valnøttene males, ha melis og eggehvite i og rør til det blir en fuktig pasta. Sett kaldt 20 minutter.
Kok opp vann og sett en skål over vannet (må ikke ha kontakt med vannet). Brekk sjokoladen og la stå til den begynner å smelte. Ikke rør, men flytt litt på sjokoladen et par ganger mens den smelter. Avkjøl litt.
Ta ut marsipanen og trill kuler av den. Sett en spiseskje i sjokoladen og legg marsipanen i skjea. Bruk en annen skje til å helle sjokolade over marsipanbiten og sett til stivning på et bakepapir. Sett umiddelbart valnøtten i sjokoladen og la stå til den er helt stivnet.
Kan lages 4 dager i forveien.