Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lasagne

#1

Camomilla sa for siden:

Vi skal ha lasagne i morgen, men har tenkt å lage den i dag.
Skal jeg steke den på forhånd, eller er det best å bare lage den ferdig og sette den kaldt for å steke den ferdig i morra?


#2

Mikkeline sa for siden:

De gangene jeg har laget før har jeg stekt halve steketiden. Men det har vært mest for å spare tid dagen etterpå.

Jeg vil tro begge deler går like greit


#3

Camomilla sa for siden:

Steke den halve tiden tenker jeg funker fint for oss.
Får gjester og alle er vi skrubbsultne etter jobb.

Tar du osten på ved første steking eller når du steker den i siste omgang?


#4

Tertit sa for siden:

Du kan godt ha på ost med en gang. Stek da lasagnen halve tiden med folie på. Ta så av folien og stek lasagnen ferdig. Da unngår du at lasagnen blir brent.


#5

Mikkeline sa for siden:

Har ost på hele tiden. Dekker med folie om den ser ut til å måtte steke lenger enn osten "tåler" før den blir brent.


#6

Palmen sa for siden:

Jeg halvsteker den uten ost, og steker den ferdig med ost når den skal brukes.

Når jeg forst lager lasagne lager jeg minst dobbel porsjon, og lager en eller to jeg putter i fryseren også. Halvsteker de uten ost for jeg fryser de.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.