Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sur lukt i treningstøy

#1

Susse sa for siden:

Jeg trener mye og hiver stort sett klærne på vask så fort jeg kommer hjem. Allikvel synes jeg ofte de lukter både svette eller surt av klærne så fort jeg begynner å bli varm på treninga. Enkelte plagg kan jeg rett og slett ikke bruke lenger.
Noen som har tips på å få vekk lukta ? Hadde vært fristende å prøve å koke klærne, men det tåler de vel neppe.


#2

Olvina sa for siden:

Eddik i skyljevatnet? Gjorde underverker med innbarka røyklukt i arva kle her i huset.


#3

Susse sa for siden:

Høres jo fornuftig ut, tar jo dårlig lukt i rom hvor det har vært røkt osv.
Hadde du det i tøymykner kammeret ?

Tror jeg prøver meg på en 60 graders vask med litt eddik ja. Alt bedre enn det jeg har nå i allefall.


#4

Olvina sa for siden:

Stemmer. Dæsja litt opp i kammeret for tøymjukner. Det lukta ein del eddik der då eg holdt på, så eg var redd eg skulle ende opp med kle med eddiklukt istaden, men etter å ha sniffa meg gjennom heile klesvasken då den var ferdig, var det berre å konstatere at det lukta berre reint.


#5

Propella sa for siden:

Jeg har hørt at man ikke skal bruke tøymykner på klær man svetter mye i. Tøymykneren låser svettelukten inn i klærne. Så å bruke tøymykner på treningstøy er fyfy.


#6

kisha sa for siden:

Svettelukt har ofte kommet for å bli. Skjorter som er vakset og lukter, og deilig stinker svette når man bruker stykejernet havner rett i søpla her i huset. Desverre kan jeg ikke hjelpe deg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.