:nikker: Da jeg var på Harrytur handlet jeg noe jeg trodde var "surret" rå kalkunfilét, men den viste seg å være kokt når jeg leste litt mer nøye på lappen. Jeg har en som er urtemarinert og en som er marinert med noe rødt krydder. Begge er på drøye halvannen kg. (Og begge ligger i fryseren.)
Jeg tenkte litt på å ta med en av dem på hytta i påsken og tilberede slik som jeg tilbereder bayonneskinke (skjære i skiver og servere med saus, noe potetgreier og ymse grønnsaker), men vil gjerne ha andre tips.
Vi pleier å bruke den som du, med ovnsstekte poteter og grønnsaker til. Men mamma har servert den kald, med hjemmelaget potetsalat og waldorfsalat til, nydelig, og i tillegg har jeg et par ganger laget pastasalat med kalkunbiter oppi (antakelig mest egnet til restene). Jeg har forresten også smakt det med fersk pasta og kylling bretagnesausen fra Toro til. Veldig godt det også.
Jeg reserverer plass i bilen når dere skal på påsketur :D