Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøttdeig og karbonadedeig

#1

Alfa sa for siden:

Eg har som oftast kjøttdeig og karbonadedeig i frysen, men gløymer sjølvsagt å ta ut i god tid før middag slik at den får tint. Då endar eg ofte opp med å tine den lett i mikroen før eg steiker den på panna (frå temmeleg frosen tilstand). Problemet er at resultatet ofte då er seigt kjøt med ein litt rar konsistens. Er det det at eg steiker den direkte frå frosen tilstand som skaper den litt rare og seige konsistensen? Eller er det det at den har vore frosen?


#2

Ru sa for siden:

Det er fordi du ikke tiner den først ja.

:har eksprimentert med akkurat det der omtrentlig ørti ganger:


#3

Donald sa for siden:

Jeg tiner den heller i varmt vann dersom tiden har vært knapp.


#4

Magica sa for siden:

Mitt tips er å fryse den helt flat, du tar kjøttdeigen i en vanlig brødpose og trykker den helt flat som ei pannekake før du fryser den. Den tiner veldig raskt da, og den tar lite plass i fryseren. :)


#5

Marge sa for siden:

Hvis jeg har glemt å ta ut kjøttdeigen, så tar jeg den i en brødpose og legger den i en bolle med varmt vann. Da tiner den rimelig kjapt.


#6

Palmen sa for siden:

:jupp:


#7

Line* sa for siden:

Det var det jeg også skulle skrive. :riktig:


#8

annemede sa for siden:

Honeybunny kom meg i forkjøpet, jeg skulle også til å skrive kaldt vann.


#9

Ru sa for siden:

Signerer Honeybunny.
Ikke tar det noe særlig lengre tid heller. :niks:


#10

annemede sa for siden:

Jeg mener at det tar kortere tid.


#11

Ru sa for siden:

Personlig, så mener jeg også at det tar kortere tid. Men det er aldri noen som tror meg.
Bortsett fra deg da, annemede! :lykkelig:


#12

Lenam sa for siden:

Jeg trodde det var allment kjent at det tiner best i kaldt vann.:confused:


#13

Magica sa for siden:

Det tiner fortest i kaldt vann!


#14

Knerten sa for siden:

Det gjør jeg også! Da tiner den raskt :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.