Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som har vært på sofajakt i det siste?

#1

Isa sa for siden:

Det er vi nemlig på jakt etter, og vi klarer ikke å finne noen som både mannen og jeg liker. Vi vil ha en sofa som er god å sitte i, men også å ligge litt hengslengt på. Mannen ønsker en sånn sofa man synker ned i, jeg er vel ikke helt der. Men vil ikke ha en helt hard sofa heller.

Vi har i flere år hatt en Tomelilla sofa fra IKEA, men den har løse puter, så det vil jeg ikke ha mer. Vi har plass både til hjørnesofa og 2 3-setere, og vil gjerne ha noe i brunt eller grått.

Også har vi 2 små barn, så jeg vil gjerne ha muligheten til å få vasket trekk og at den ikke blir sånn "nedsitti" etter en liten stund.

Noen som har vært på samme jakt og kan tipse om noen fine sofaer til en passe grei pris?


#2

Lisa sa for siden:

Jeg tenker på BoConcept sofaer når jeg hører beskrivelsen din. Deilige lave sofaer, dype ... absolutt sofaer som man "synker" ned i. Slitesterkt stoff som man lett kan fjerne flekker fra. Dansk design, ikke billige men du finner de ofte på finn til halvpris eller mindre!


#3

Miss Norway sa for siden:

Husker ikke hvor du bor, men i denne butikken er det sofa som gjelder! Jeg har handlet der og vært veldig fornøyd. SofaSoGood


#4

Aminta sa for siden:

Jepp, kan bare signere, vi har også hatt sofa derfra, og har sett oss ut en ny en derfra nå.
Meget fornøyde med både sofaen og servicen.


#5

Isa sa for siden:

Mange fine sofaer der ja. Hva slags modeller har dere fra SofaSoGood?


#6

Fruktflua sa for siden:

Botanic Garden fra SoSofa er jo helt nydelig. :ønskerseg:


#7

-ea- sa for siden:

Jeg har vært og sett på noen kjempefine sovesofaer fra Hovden.
Men prisen.....


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.