Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Se alle innlegg/tråder

#1

turi sa for siden:

Er det noen måte å kunne se alle innleggene og trådene jeg har skrevet? Jeg kommer meg ikke så langt bakover når jeg går og sjekke, og skulle lest noen gamle. Hvertfall tilbake til juli/november.


#2

Dixie Diner sa for siden:

Jeg bruker søkemotoren da. Du går på utvidet søk, skriver inn nicket ditt i nick-søkefeltet og trykker søk. Så kommer alle trådene dine opp, de du har startet og de du har svart i. Vel, alle unntatt de på generell debatt og skravlesiden da. :sur:


#3

turi sa for siden:

Utvidet søk? :gruble:


#4

Dixie Diner sa for siden:

Ja, du ser der det står "søk" oppfor her? Trykk på den, så står det "utvidet søk" i boksen der, da trykker du på den og får frem en søkeside. Skriv brukernavnet ditt i brukernavn-søkefeltet og trykk "søk nå" helt nederst. :)


#5

Albertine sa for siden:

Eller så kan du gå i profilen din, se på statistikken og trykke "finn alle innlegg av turi" eller "finn alle tråder som turi har startet". :)


#6

Dixie Diner sa for siden:

Det er nok litt lettere ja. :knegg: Men da får hun vel bare opp de trådene hun har STARTET, søker hun får hun opp både selvstartede tråder og innlegg hun har skrevet i andre tråder, uten å måtte velge det ene eller det andre. praktisk

Jeg gjør ofte det om jeg har vært borte fra forumet et par dager, ganske grei måte å komme litt "ajour" på. :)


#7

Albertine sa for siden:

Niks, du får også opp alle innlegg. :)


#8

Dixie Diner sa for siden:

Ah da er det jo straks en mye enklere måte å gjøre det på ja. :D


#9

Albertine sa for siden:

Og hvis en bare vil ha innlegg og ikke alle tråder kan man rett og slett klikke på profilnavnet sitt og få opp samme mulighet.


#10

turi sa for siden:

Men når jeg gjør det kommer jeg bare 500 innlegg bakover.


#11

Albertine sa for siden:

Da går du på utvidet søk og spesifiserer tidsramme.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.