Maiden sa for siden:
Naboen kom nettop bort med en pose laksefilet. Herlig. :glis:
Noen som har gode forslag på hvordan jeg kan tilbrede disse?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Maiden sa for siden:
Naboen kom nettop bort med en pose laksefilet. Herlig. :glis:
Noen som har gode forslag på hvordan jeg kan tilbrede disse?
Skremmern sa for siden:
Jeg pakker små filetstykker inni folie, legger litt salt, pepper, lett-rømme og champignon oppå, og lar det bake midt i ovnen i 30 min på 225 grader. Deilig.
Maiden sa for siden:
Mmmm det hørtes veldig godt ut.:nam:
Ivrig sa for siden:
Ville også puttet de i stekovnen, og servert med enten blomkålpure eller strimlet og stekt purreløk
petra sa for siden:
Legg passe mengde laksefilet i folie gni laksen inn i cremefresh og 1 litt chili.(ca 1 ts) Legg på noen blader basilikum og en liten dæsj rapsolje eller smør. Inn i ovnen på 180 grader i ca 30-40 minutter! Denne er helt himmelsk!
Skremmern sa for siden:
Og potetbåter og stekt brokkoli.
C3PO sa for siden:
Med teriyakisaus, evt. sweet chili og soyasaus.
tiril sa for siden:
Eg steiker laksen enten på panna, eller eg legger dei i ovnen i ildfast form,uten folie. Tar masse olje,salt og pepper over. Nokon gong masse sitron,andre ganger pesto. ¨
Bruker poteter og rømme til.
Grønnsaker: sopp,brokkoli,masse løk,paprika. Frese det på panna. Eller eg hiv det oppi den ildfaste forma.
Høyt&Lavt sa for siden:
Legge de i folie, skvis stiron over , og litt salt og pepper, bare fint om de får ligge litt i "marinaden" før de steikes i ovnen.. Tilbehør kan være så mangt; parisienne fiskesaus (ta rømme i), persille, brokkoli, paprika, gulrøtter, poteter..
Også godt å steike de rett i stekepanna, eller i ildfast form. Med ildfast form er det syns jeg det er lettest mtp tiden hvis det er hverdag: da kan jeg forberede det meste; skjære opp grønnsakene, legge nedi formen sammen med fisken, og så tar man bare tiden istedenfor å steke og snu og steke og følge veldig med..
I ildfast form pleier vi å ha løk og gulrøtter i bunn, fisken med masse paprika og persille (tørr persille p glass funker også ), smør, og på slutten av steketiden heller vi på matfløte og legger nedi brokkoli. (smør, matfløte og persille blir !sandefjordsmør, og er ingen slankeplanke, men godt..)
Aminta sa for siden:
Denne er veldig god;
Nydelig og kjapp hverdagsmiddag!
Antall porsjoner: 2
Ingredienser:
4 laksefileter
1 pk frossen grønnsaksblanding/wokblanding
6 ts balsamicoeddik
salt
pepper
2-3 ss fersk timian (tørket timian går også fint)
Tilberedning:
Fordel de frosne grønnsakene på 2 ark dobbel aluminiumsfolie. Dryss over salt, pepper og balsamicoeddik og timian. Legg fisken over, og dryss over mer salt, pepper, balsamicoeddik og timian på toppen.
Pakk fisken inn til en tett pakke, som stekes i ca 40 min på 200 grader - eller på grill. Legg pakkene forsiktig over på tallerkener.
Trengte ca. en time i gassovnen, lagt inn med en gang jeg tente den.
Jeg serverte sist gang med en liten neve øko-fullkornsspeltskruer og brokkolitoppene fra en brokkoli kokt i lettsaltet vann i 4 min.
Maiden sa for siden:
Fisken ble nydelig, takk for oppskrift Skremmern. :)
Og takk til dere andre, har skrevet ned oppskriftene og tipsene deres og kommer til å bruke de neste gang laks står på menyen. :jupp:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.