Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til hva som er verdt å få med seg på rundtur i Sverige?

#1

Elisabet sa for siden:

I sommer skal vi til Sverige inkl. en natt på Pippis hotell pippishotel.se/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=25&Itemid=33 og 2 dager i Astrid Lindgrens verden på starten av ferien.

Har noen et forslag til sted å stoppe og overnatte mellom Strømstad og Vimmerby på rimelig pensjonat e.l.? Helst nærmere Vimmerby enn Strømstad. Vi vurdere å ha med telt, og etter Vimmerby skal ferden gå videre og trenger tips til steder som kan være fine å besøke en eller flere dager. :D Kommer selvfølgelig litt ann på været hvor lenge turen vil vare og hvor mye vi bor i telt, men i utgangspunktet skal turen vare ca. 1 uke.


#2

Nenne sa for siden:

Ringte du dit? Jeg har sendt dem fax, men den har jeg ikke fått svar på.


#3

Elisabet sa for siden:

Jeg ringte, og de har bare telefontid mellom 16-17 tirsdag, onsdag og torsdag tror jeg. Var opptatt i nesten en time før jeg endelig kom gjennom. :gal: Det rommet vi ville ha var opptatt hele juli bortsett fra to netter. Hvis en skal bestille der så må en kjappe seg litt tror jeg. Fylles fort opp. De har jo bare 10 rom.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.