Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sang eller dikt under seremonien på spansk

#1

IOA sa for siden:

Vi gifter oss 18. august, og skal ha seremoni med Human-etisk forbund. Siden vi begge snakker både norsk og spansk (min kjære har spansk som morsmål) ønsker vi å ha noen innslag på spansk under seremonien.

Men vi trenger litt hjelp til å finne noe! Jeg tenkte enten å få en venninne til å lese et dikt eller en tekst, eller å få kusina mi til å synge en sang (hun synger i Operaens barnekor). Vi har piano eller trekkspill som kan akkompagnere. Noen som har noen forslag?

Vi skal forresten gifte oss ute i hagen på en gård. Det kommer flest gjester som bare snakker norsk, men noen forstår endel spansk også.


#2

allium sa for siden:

Det første som falt meg inn, var at sangen Jag vil tacka livet er spansk. Jeg hørte den sunget en gang, husker selvsagt ikke av hvem.




#5

TBM sa for siden:

Det er en spansk artist (Katia Cardinal?) som har oversatt og sunget Prøysen på spansk - og spesielt nøtteliten er fin på spansk synes jeg.

Om den passer inn i deres bryllup er en annen sak...


#6

TBM sa for siden:

www.youtube.com/watch?v=WyOJ-A5iv5I

Fremføringen kan sikkert gjøres litt mer "glad"! Uansett - dette er ingen vanskelig sang, så med noen habile sangere i familien/vennekretsen, burde det være mulig å få noen til å fremføre den.


#7

Gremli Skremli sa for siden:

Det er mange flotte boleroer, da, hvis dere er sånne sentimentale latinoer. Men jeg er enig i at Katia Cardenal er et godt (og litt symbolsk) alternativ. Noe fra Navegas por las costas.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.