Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Uvanlig fyll på pizza?

#1

Tåtti sa for siden:

Gubben liker ikke tomat eller noe som har vært tomat. Men han har funnet ut at sennep kan brukes som pizzasaus, så når vi lager pizza, har vi hver vår egenkomponerte halvpart. Ofte har han også pommes frites på, i tillegg til mer ordinært fyll som pølse, løk, paprika og ost.

Andre som har litt uvanlige pizzafyllvaner?


#2

Mei sa for siden:

Bernaisesaus! Med biff, sopp og løk :hjerter:


#3

Ole Brumm sa for siden:

Man kan lage med cream frech i stedenfor tomatsaus.


#4

Kirsebær sa for siden:

Det er snadder med Potetgull (eller noen ganger Cheesedoodles) på pizzaen. Selvsagt etter den er stekt da...


#5

Esme sa for siden:

Mannen min lager en fantastisk pizza med saus av Crème Fraîche og blåmuggost, som kokes lett sammen, så har han på stekt løk, stekte sjampinjonger og sprøe baconskiver. På tynn sprø bunn.


#6

safran sa for siden:

Vi bruker spinatfyll. Stek kjøttdeig sammen med løk, hvitløk og tacokrydder og hiv oppi en pakke frossen spinat. Gjerne revet ost i sausen også, cheddar er godt. Gjerne pinjekjerner også. Så smører du den på bunnen og har god ost oppå.


#7

Tåtti sa for siden:

Her var det flere ikke jeg har hørt om før. Etter dette kommer nok mannen min til å nekte for at han har merkelig smak. :knegg:


#8

Fruktflua sa for siden:

Her var det mye merkelige pizzafakter. :hmm:


#9

Honda sa for siden:

Pølse ser jeg på som vanlig pizza fyll.

Det bruker vi ofte,å brukte det ofte da jeg var lita


#10

Lykkex3 sa for siden:

Creme fraiche blandens enten med rød eller grønn pesto.


#11

Tante Grønn sa for siden:

Mmm....den skal jeg prøve neste gang. spinatoman


#12

Tertit sa for siden:

:DVi bruker å smøre baconost (fra tube) over bunnen (gjerne litt forstekt). Har så på skinke, paprika, purre og mais. Drysser ost på toppen. Kjempegodt!:D


#13

Tertit sa for siden:

Dette høres kjempegodt ut! Denne varianten må vi prøve :)


#14

AprilRyan sa for siden:

Det hørtes veldig godt ut.

Vi varierer ofte pizzaene. På tynn bunn er det godt med forhåndsstekt aubergine, pinjekjerner, cherrytomat, frisk spinat og spekeskinke. Ellers hender det vi smører på sterk sennep i tillegg til tomatsausen.
Da vi bodde i Trondheim smakte vi Frati pizza med egg. Ikke spesielt godt, egentlig.


#15

mina sa for siden:

Da gubben var i militæret var han på en litt avsides plass sammen med et par andre karer. De fikk tilsendt matvarer en gang i uka, og en lørdag skulle de bruke opp en del av det de ikke hadde spist opp. De laga pizza med egg og kaviar. Forsøket ble ikke gjentatt. :knegg:

#16

Lotte sa for siden:

I romjula i fjor lagde vi en slager pizza. Pizza med pinnekjøtt og ribbe :D
Det var godt med pinnekjøtt i alle fall. Vi bruker det vi har på pizza.

Fiskepudding og røyket laks går faktisk ann


#17

Mirasol sa for siden:

Smører lettrømme (eller en fetere variant) på bunnen, steker kyllingfilet skjært i små biter i litt olje, krydre med hvitløk og ingefær. Skjær bacon i små biter og stek sammen med hakket løk. Fordel over rømmen og strø rvet ost på toppen før hele herligheten settes i ovnen. Hele familien elsker denne varianten. OBS, ikke stek kyllingen så mye at den blir tørr.


#18

Dixie Diner sa for siden:

Høres godt ut, Maimor! Kan tenke meg det holder å såvidt brune kyllingen, så lenge den ligger over osten når pizzaen stekes. Jeg bruker ofte biffstrimler på pizzaen, og da steker jeg dem ikke i det HELE tatt, de legges rå rett på pizzaen. Baconet også. Men osten ligger underst, rett oppå sausen, slik de gjør på pizzarestauranter. Da blir kjøttet helt mørt og saftig. :D


#19

Señora sa for siden:

Vi bruker vanlig pizzasaus, tilsetter stekt bacon, løk, paprika.

Som fyll bruker vi kokt egg i skiver, noen stekte biter bacon, sopp, løk, squash og paprika. Ost på toppen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.