Jeg skulle lage Stikka/Isets matmuffins i dag, men siden jeg ikke tenkte på det da jeg handlet i går, ble oppskriften noe endret underveis. De ble imidlertid skikkelig gode, og ikke rå i det hele tatt, muligens fordi jeg ikke hadde i så mye fyll.
4 egg
3/4 dl yoghurt naturell
3/4 dl creme fraiche
en dæsj melk til å spe, under 1/2 dl
3 ss olivenolje
8 dl mel (4 siktet spelt og 4 grov blanding)
2 ts bakepulver
1 ts salt
1 ts cumin
2 ts hvitløkspulver (Rajah)
1 ts svart pepper
sesamfrø
linfrø
To gulrøtter, grovrevet
En bit kalkunfalukorv, omtrent en halv, i små terninger
En stor gulostskorpe, grovrevet
Bland det våte. Bland det tørre. Rør sammen. Ha i fyllet. Rør litt mer. Spa oppi former med to spiseskjeer.
Jeg fikk 16 stk, amerikansk størrelse
175 grader, nederste rille i 25-30 min.
Dessverre får jeg det ikke til før de er oppspist, men jeg lover at de er et nydelig syn. (i motsetning til katastrofen da jeg skulle prøve meg på flinkestbrødene til Mim. :mumle:, de har jeg bilder av)
Jeg gjorde det en gang til etterpå, og de ble like jævla mislykka andre gangen. Jeg får ikke lagt ut bilder, for svigerfetteren har oppgradert pc-en for oss..
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.