Disse har vi prøvd i dag. Vi brukte en annen fin glutenfri melblanding enn Toro (Husker ikke hva den heter)- og vaflene smakte kjempegodt :riktig:
Så fint at det går an å få noe godt selv om man ikke kan spise hvetemel
Jeg tror det var semper rød jeg brukte, men skal definitivt erstatte noe av det med den grønne. Takk for tips :klemme:
Det er fint å ha litt variasjon for jenta mi som ikke tåler hvetemel.
Jeg lager vafler av havregryn (ikke knuste), havremelk, NoEgg, kardemomme, kanel og vanilje (rein vanilje) - tåler nemlig ikke sukker heller. De er kjempegode, og glir også ned hos den "normale" samboeren :) Det er viktig at røren får stå litt og svelle, ellers er det vanskelig å få dem til. Kutter en ut kardemomme, kanel og vanilje blir det gode brødvafler som kan brukes med pålegg på.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.