Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg trenger hjelp til å finne fin(e) tapet(er) til stua

#1

Irma sa for siden:

Jeg lurer på å lage en fondvegg med tapet for å live opp stua litt, og putte samme type tapet i deler av et beståskap med vitrinedører. Noen tips til merker/butikker/netbutikker/konkrete tapeter? Jeg blir overveldet av hundrevis av ulike tapetbøker på maxbo, og aner ikke hvilke jeg skal åpne.

Jeg har en stue med beige sofa, 2 godstoler i en mild gammel-lilla tone (plum), møblene går i eik og hvitt. Gulvet skal bli eik. Jeg liker halvmoderne stil, evt. litt retroaktig. Skal vi se om jeg finner bilder som viser gardin og veggfarge.

Sofafarge:

Veggfarge og gardiner (er åpen for å skifte ut gardiner):

Åpen stue/spisestue/kjøkkenløsning:

Forslag?


#2

cilen sa for siden:

Her inne har de en tapetguide hvor du velger forskjellige rom og tapeter.. Moro!


#3

Irma sa for siden:

Takk for tips Cilen! Jeg må titte nærmere på den guiden i kveld! :jupp:


#4

Fruktflua sa for siden:

Elendig bilde, men det viser tapeten vår. Kanskje den kunne være noe?

Vi hadde eggehvite vegger i hele stua før, men synes det ble så sterilt. Nå har vi denne på en hel vegg og det gir virkelig et inntrykk varme og avbrekk. Vi elsker den tapeten. Den er egentlig litt mosegrønn, men uten at man får inntrykk av at den er det. De hadde den også i en litt mer gråaktig utgave. Den er kjøpt på OBS til 99 kr pr rull, og det er nesten gratis. :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.