Noen som har tips til god mat (med oppskrift) som kan serveres i påsken? Både festmat og hverdagsmat er velkomment. Kjøkkenet har strøm og komfyr, så det er egentlig ingen begrensninger knyttet til utstyr.
Jeg prøver å samle inspirasjon til å sette sammen en påskemeny, og må også lage meg en handleliste.
Denne tråden vil jeg følge med på. Komfyr mangler vi (vi har to gassbluss), og det er så som så på utstyrsfronten, men kanskje vi kan få til noen middager uten hjelp fra Toro? :)
Finnbiffgryta mi: Er bare å doble viss man er flere.
En pose finnbiff 400-500g
4-5 fersk champignjong
1 løk
rømme
liten pakke fløte 3 dl.
salt og pepper
litt chillipulver
majzenajevning
cato negro(sukkerkullørt)
Stek finnbiffen,krydre det før du heller på vannet, la den så surre i litt vann(la de såvidt dekke kjøttet) i ca. 10 min. Tilsett så 3-4 ss rømme og en boks fløte. Stek løk og champignjong ved siden av og hell oppi gryta.
Så tillsetter du majzenajevning og sukkerkullørt til slutt. La det bli en litt tykk god saus. Smak til med krydder.
Serveres med potetstappe(på hytta bruker vi ferdigpose) viltgrønsakspose og tyttebærsyltetøy.