Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Københavntips

#1

Tjorven sa for siden:

Vi skal visst til København igjen i påsken. Vi har vært en del i København, men vi gjør liksom det samme hver gang. Er det noen som har noen gode tips til hva vi kan gjøre og steder vi kan spise?

Til nå har vi vært nesten bare i Støget/sentrum. Får også gjerne tips om noen litt trivelig bydeler i gangavstand fra sentrum (vi er mer Grünerløkka-typen enn Bogstadveien-typen).

Vi har med oss to barn på 5 måneder og 3 år.


#2

Lilleville sa for siden:

Dette kommer kanskje i seneste laget, men men....

Dere vil sikkert like Istegade! Der er det masse små, fine butikker og koselige kafeèr! Gata begynner rett bak Hoverdbanegården og er veldig lang. Ikke la deg skremme av begynnelsen på gata; dette har vært et lugubert område og noe henger igjen (slik som mange go-go barer og ulidelige buttplug-utstillinger i vinduene...). Men noen hundre meter ned i gata blir det riktig så koselig!:jupp:

Ellers er jo Louisiana supert! Har ikke vært der med barn selv, men de skal ha masse forskjellig opplegg for barn der. Og bare arkitekturen, skulpturene og uteområdene i seg selv er moro for de små!:)
Det er riktignok ikke sentralt, men en kort og grei togtur fra sentrum.

Christiania kan og gjerne besøkes med barn på dagtid. Det er mye rart for dem og se på, sjarmerende steder å spise (f eks øko-frokost på "Frokoststedet", om jeg husker navnet riktig..) og en fin vei langs sjøen. Dop salg og konsumering er langt fra så synlig som før. Det er verre på Grønland og langs Akerselva synes jeg! Og om man ikke vil inn i selve Christiania er det veldig koselig i strøket rundt!

God tur!:)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.