Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

På båt med småbarn

#1

Marit K sa for siden:

Vi snuser litt på å ta med oss ungene på båttur til Kiel i sommer, men det er et par sånne praktiske ting jeg bare må finne ut av før jeg vurderer en sånn tur.

1: Hva slags lugarløsning bør man velge seg når man skal reise med to små barn? Eldsta er 2 1/2 til sommeren, mens minsten er 8-9 mnd.
2: Sitter man på lugaren hele kvelden etter at ungene har lagt seg? I så fall skal jeg sitte i et lite rom fra kl 19 på kvelden... For hva er vel sjansen for at jeg får plass til to barnevogner inne på lugaren så vi kan ha med de... og hva er sjansen for at ungene plutselig skal finne seg i å sove i vognene på kvelden. Her håper jeg noen kan komme på noe lurt
3: Hva finner man på med to så små unger ombor på Kielferga?

jepp, når noen forbarmer seg over meg og opplyser meg litt så skal jeg finne ut om jeg bestiller tur :D


#2

Martis sa for siden:

Vi reiste til Kiel i fjor sommer med Junior på 2,5 år. Nettopp på grunn av at han ikke kan ligge alene i lugaren valgte vi å oppgradere oss til en fancy smancy commandor lugar, som er et todelt rom, med stue del. Veldig ok og anbefales. Du får ikke to vogner inn på de små lugarene. Vi var på lugaren etter kl 20.00 og orket ikke å prøve å la han sove i vognen. Det er ganske masse bråk ute i fellesområdene, så jeg tror ikke Junior hadde sovnet der.

Dessverre var det Kronprins Harald (tror den het det?) dag - så vi fikk ikke testet ut en av de nye båtene, men denne hadde stort lekerom, kino, flere restauranter og det var fint vær, så vi var mye ute og så på andre båter og skip.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.