Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vaskemaskinreparasjon

#1

Fibi sa for siden:

Er det veldig dyrt? :skremt:

Maskinen vår har begynnt å tulle. Selvfølgelig et halvår etter at garantien utløp. :snill:

Problemet er at den rett og slett ikke "orker" å snurre rundt alltid. Spesielt i begynnelsen av vaskesyklusen, og i begynnelsen av skyllesyklusen. Den sentrifugerer så og si uten problem. (Bruker bare litt ekstra tid på å fordele klærne i trommelen.) Jeg hører at maskinen går, men trommelen følger liksom ikke med. Den ligger bare å "vipper" litt, før den snur og "vipper" andre veien. Som om den prøver å snurre, men ikke får det til. Dette har ikke sammenheng med om der er mye eller lite i maskinen heller, så det er liksom ikke tyngden. Det virker nesten som om det er en skrue eller noe løs. Den skruen som holder motoren fast i trommelen, om du skjønner. :blånn:

Kan dette bli en dyr affære å få reparert? Kan jeg like gjerne kjøpe ny maskin?


#2

Pingis sa for siden:

Men er reklamasjonstiden også ute? Den er jo fem år på vaskemaskiner.


#3

Erica sa for siden:

Vi har reparert vaskemaskin et par ganger i løpet av de årene vi har hatt det, og begge gangene ble det ca 1000 kr. Den ene gangen ville den ikke pumpe ut, den andre gangen husker jeg ikke feilen.


#4

Fibi sa for siden:

Den var fem år gammel i desember. :nemlig:


#5

Ciela sa for siden:

Det behøver ikke å bli det , Men det kommer jo helt ann på hva som er galt og hvor dyr maskinen var i utgangspunktet . Et stykk sokk i brønnslangen kostet meg 320 kr i undersøkelse 280 kr i reperasjon og 200 kr i bilgodtgjørelse . Alt i alt en svært dyr sokk , men maskinen går supert etterpå .


#6

Fibi sa for siden:

Jeg har en mistanke om at det er en reim som er slakk eller noe. Skal ringe en repratør i morgen og høre hva han mener...


#7

gullet sa for siden:

Eller det kan være børstene som er slitt.
Vi har byttet børster to ganger på maskinen som er 7 år gammel. Den første gangen kostet det 1500 kroner. Nå sist kostet det 390 kroner. Da gjorde vi det selv.


#8

Fibi sa for siden:

Jeg skal iallefall høre med en repratør, og evt. ringe pappa om det er noe som må byttes. Pappa er ganske hændi. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.