Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tv og film = kjedelig

#1

Joika sa for siden:

Jeg ser knapt på tv. Ser litt om jeg er sammen med noen og det er sånn "nå skal vi se en film" stemning. Da er man påkka nødt til å sitte der, og da får meg med meg en del. Ellers så gjør jeg aldri dette på egen intiativ fordi jeg ikke følger med nok til at det blir interessant ellers. Har prøvd å følge med på Lost og klarte vel se halvparten en sesong før jeg datt av lasset der og... Men det var det. :fnise:

Er det flere som er som meg? Som rett og slett ikke klarer følge med? (Klarer i allefall IKKE å huske når programmene går... :flau: )


#2

Sitron sa for siden:

Du har sikkert adhd. :nemlig:


#3

Kirsebær sa for siden:

Jeg har vært en filmavhengig. Jeg var alltid oppdatert, gikk på festivaler og var veldig og oppriktig intreressert i filmer/tekniker/filmbudsjett og alt. Men VIPS! nå klarer jeg ikke sette meg ned å se en film for alt i verden. Skjønner ikke at slikt er mulig.
Kanskje det kan gå an med sjokoladeavhengigheten min også? :hyper:

Og jeg ser ikke på TV. Jeg har bodd for meg selv i ca en mnd nå, og det eneste som har vært på på TV'en min er barneTV/Disney og slikt.

Men det går jo litt tid på nett da, så jeg vet ikke helt hva som er best/verst.


#4

Dixie Diner sa for siden:

Jeg følger ikke med på TV, for jeg orker ikke å være bundet til tv-tider, og jeg HATER reklame. Så jeg ser bare nedlastede serier og filmer og ser det når JEG vil. Åh åh, i kveld er det jo LOST! :hyper:


#5

Pasta sa for siden:

Jeg skulle ønske jeg hadde det sånn. Jeg er tv- og film junkie.


#6

Skilpadda sa for siden:

Vi ser masse film og TV-serier, men jeg har aldri greid å følge med på særlig mange serier på TV, fordi jeg aldri husker når og hvor de går. Nå ser vi så å si aldri på TV (vi var uten TV i fem uker nylig, og har hatt den igjen i nesten en uke nå, men ikke sett på), men vi kjøper TV-serier på DVD. Det er mange timers underholdning for lite penger, det, og man kan se episodene når man vil. Og slipper teit teksting, også. :D


#7

Dixie Diner sa for siden:

Teksting er bra (engelsk altså, jeg hater norsk tekst). Da kan man hoste, nyse og spise potetgull uten å gå glipp av viktige poenger. Ja, og så kan skuespillerne ha merkelige dialekter uten at jeg trenger å sitte med ørene på stilk for å forstå hva de snakker om, sånn som feks. Brad Pitt i Snatch. :glis:


#8

Honda sa for siden:

Jeg blir lei Lost etter 2 episoder
:humre:


#9

Joika sa for siden:

Gidder heller ikke laste ned eller kjøpe på DVD. :niks:
Syntes ikke serier er noe bedre selv om jeg kan slippe all reklamen og forholde meg til sendetider. Jeg leier knapt filmer (kanskje 2 ganger i året)...
Bare klarer ikke en hel film alene. :rolleyes:


#10

Sildre sa for siden:

Jeg greier ikke lenger å se på tv uten laptop på fanget.

Men filmer kan jeg se. :filmjunkie:


#11

Dixie Diner sa for siden:

Men dette har vel med interesser å gjøre slik som med alt annet? Noen elsker å sy, andre vil heller sitte og stirre i veggen enn å ta i ei nål. Noen eeelsker å lage mat, andre er forelsket i Toro osv. :glis:


#12

GinaK sa for siden:

Lost sluttet jeg å se etter to sesonger.
Jeg ser ikke mye tv men tirsdager etter sporten på TV2 er MIN!! Uansett hva slags serie som går. Husker stort sett det. Ellers ser jeg ingenting fast. Setter meg aldri ned for å se tv før den tiden uansett.


#13

Dixie Diner sa for siden:

Lost ble ikke ordentlig bra før i sesong 3, den slo ALT, og nå er det helt utrolig bra. :)


#14

Skremmern sa for siden:

Ikke Prison Break. :hehehe:


#15

Trolljenta25 sa for siden:

:grineler: Du er jo håpefull og søt da....


#16

apan sa for siden:

Jeg er som deg. Jeg ser nesten ingenting på tv mer. Filmer på tv har jeg aldri sett. Mannen er superoppgitt. Jeg henger ikke med, synes det er kjedelig, skjønner ikke handlingen. Jeg liker forsåvidt kino, men vi er jo nesten aldri på det mer heller.


#17

Aminta sa for siden:

Vi har ikke TV, vi ser aldri på det uansett så det er ingen vits.
Det hender jeg ser noe på web-tv, også har vi de tre første sesongene med House (de som hittil har kommet) på DVD, for det er den eneste serien jeg kan tenke meg å se. Den er jeg dog veldig glad i, og den ser jeg jo da akkurat når jeg vil. Orker aldri mer enn en episode i slengen. (Vi har en (altfor imh.) stor Mac-skjerm som brukes til slikt.)
Ungene får se litt på DVD på den også.
Så hender det nå og da at vi ser en film, men det skal være noe bra for at jeg skal klare å følge med på hele ja.


#18

Joika sa for siden:

Tja jeg vet ikke jeg. Liker det jo på en måte,.... men har ikke tålmodighet til å følge med, ikke ordenssans nok til å huske hvilke dager det går osv.
Det har nok litt med interesser å gjøre, men jeg kjenner ingen som er så lite engasjert i tv som meg selv. Og jeg har ikke noe "hatforhold" til det heller da.. kan bare ikke fatte at andre syntes det er så stas. :himle:
Ikke det at jeg depper altså, men stusser veldig over at det er mulig å bli tvslave. :fnise:


#19

Dixie Diner sa for siden:

TV-slave er jeg nok ikke, da hadde jeg vært som mamma og fulgt med på alt som gikk på tv og kunnet tv-guiden i hodet. :knegg: Jeg ser jo aldri på tv omtrent, men ser kun nedlastede filmer og serier (ser dem på tven da). På kveldene når vesla er i seng, koser jeg og mannen min oss med en god film eller serie og noe god kvelds. Synes det er såå avslappende og herlig. I kveld skal vi se "Jumper", og ellers følger vi bla. med på Lost og Terminator-serien (nedlastet) og ser 1-2 episoder hver kveld. :)


#20

Dixie Diner sa for siden:

Hehe nei, PB har sannelig blitt fantastisk spennende i sesong 3. Jeg mente at Lost sesong 3 slo de to tidligere sesongene, hehe. Guuud jeg gleder meg til å se mer PB, nå er det jo slutt for en lang periode. :sur:


#21

TheVoice sa for siden:

ser lite tv.... og har ofte laptopen i fanget ja :himle: om jeg skal "se tv"


#22

Skremmern sa for siden:

LOST slår PB? :vantro: :sjokk:


#23

Dixie Diner sa for siden:

Nei, Lost sesong 3 og 4 slår Lost sesong 1 og 2. :oppklarer siden jeg er så domm på å formulere meg: :knegg:

Men nå synes jeg på en måte Lost er mer spennende enn PB da, men det er jo to heeelt forskjellige serier. Men etter jeg har sett en episode av Lost blir jeg sittende igjen med halve smileylista her klistret i trynet og får omtrent ikke sove.


#24

Joika sa for siden:

Meneh.. det er jo bare møl liksom.. ting som overhodet ikke har grobunn i virkeligheten.. :flau:


#25

Dixie Diner sa for siden:

Nettopp derfor er det så greit å koble litt av med litt "fantasi", synes jeg. Det er nok av "virkelighetstro" ting som skjer rundt meg hele tiden, både på tv og ellers, så jeg foretrekker ofte å se noe jeg bare kan leve meg inn i og vite at aldri kommer til å skje. :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.