DM sa for siden:
Hva er det da?- Madam Mims oppskriftsforum:
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Blindsteking av paibunn
Skilpadda sa for siden:
Å fylle ett eller annet oppi - tørre erter, eller små keramikkuler som man får kjøpt til det formålet - og så steke deigen, og så ta vekk ertene/kulene etterpå. Dette er for at deigen skal beholde fasongen under stekingen.
DM sa for siden:
Så lurt. Når jeg har forstekt paibunn før, så har den på en måte blitt veldig bulkete og ujevn ja.
Harriet Vane sa for siden:
Eller du kan klemme ut paibunnen, prikke med gaffel og fryse formen en halvtime-time. Da krymper den ikke og holder seg jevn. Hvis ikke legger du bakepapir over formen, har i erter eller bønner (tørre :fnis: ) og stek et kvarter-tyve min.