Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Blindsteking av paibunn

#1

DM sa for siden:

Hva er det da?

#2

Skilpadda sa for siden:

Å fylle ett eller annet oppi - tørre erter, eller små keramikkuler som man får kjøpt til det formålet - og så steke deigen, og så ta vekk ertene/kulene etterpå. Dette er for at deigen skal beholde fasongen under stekingen.


#3

DM sa for siden:

Så lurt. Når jeg har forstekt paibunn før, så har den på en måte blitt veldig bulkete og ujevn ja.


#4

Harriet Vane sa for siden:

Eller du kan klemme ut paibunnen, prikke med gaffel og fryse formen en halvtime-time. Da krymper den ikke og holder seg jevn. Hvis ikke legger du bakepapir over formen, har i erter eller bønner (tørre :fnis: ) og stek et kvarter-tyve min.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.