Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor skal vi reise i begynnelsen av mai?

#1

Pelen sa for siden:

  • En uke i begynnelsen av mai
  • Sol og gjerne behagelig varme
  • Gjerne ved sjø og sandstrand så man kan gå barbeint i sanden og slappe av i solstol
  • Rimelige flybilletter
  • Shopping
  • Et sted der vi ikke har værtHvor skal vi?

#2

Hønni sa for siden:

Er det varmt nok på rivieraen? :gruble:


#3

Pelen sa for siden:

Ja, varmt nok for oss. :nikker: Vi skal til den franske i sommer og det kan bli aktuelt i mai også, men der har vi jo egentlig vært mange ganger. Italienske og et hyggelig sted hadde også vært greit!

#4

Pelen sa for siden:

Noen som har vært i Marrakesh?

Hva med Hellas? Vi vil gjerne om mulig reise med direktefly, men ikke noe absolutt krav. Reisen skal dog ikke ta alt for lang tid. Er det noen steder som er hyggelige i mai og som også har litt shopping som ikke bare er souvinerier eller typiske turistfeller?


#5

Inagh sa for siden:

Marrakesh er en hyggelig by, og det er mye spennende å se på! :jupp:

Jeg har ikke vært der lenge, og kjenner ikke byen så godt, men har vært der på dagstur. Jeg trivdes veldig godt den dagen jeg var der, bortsett fra på gjøgler-torget. Der var det nemlig en gjeng med slangetemmere og slike "morsomme" folk som gikk rundt med grønne slanger de la rundt halsen på intetanende turister, så kunne man ta bilde av det, og selvsagt betale i dyre dommer.

Der og da lærte jeg at jeg har slange-fobi, noe jeg ikke visste fra før. Jeg ble stiv som en stokk, pusten stoppet i halsen, og jeg bare visste at om en slik grønn slange havnet om min hals, ville jeg ramle død om. Min kjære nærmest bar meg bort fra torget, satte meg godt fra seg på en takrestaurant, og så gikk han og tittet på torget for seg selv. :knegg:


#6

LilleRosin sa for siden:

Bornholm?

Mange lange strender, pittoreske små landsbyer. Brukskunst og gallerier. Men kanskje litt kjedelig når mn ikke kan bade? :vetikke:


#7

Filifjonka sa for siden:

Samos er en veldig hyggelig gresk øy.


#8

Storm sa for siden:

Sardinia eller Korsika.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.