Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

New York - hva med bad?

#1

Pelen sa for siden:

Vi vurderer å dra til New York i september. I den forbindelsen skulle vi kunne tenke oss noen dager på et badsted. Er det noen som har erfaring? Hva med Long Island?


#2

007 sa for siden:

Jeg har kun erfaring med Long Island Ice Tea. :p


#3

Storm sa for siden:

Hoppe på et tredags-cruise til Bermuda? Eller fly innom der. De rosa strendene der er fantastiske. :hjerter:


#4

allium sa for siden:

Jeg var i Connecticut i august et år. Veldig fint, passe varmt, greie strender. Hvis primærønsket er hvite strender og badeliv, er det kanskje ikke optimalt, men New England er koselig ellers også.


#5

Miromurr sa for siden:

Det ligger ei lita øy på tuppen av Long Island, helt i motsatt ende av New York. Shelter Island heter den, der er det fine strender og et naturreservat man kan gå tur. Litt snobbete, men trivelig.
Ellers er det flere steder langs Long Island det er strender, men jeg har bare vært på Shelter Island. Og så er jeg litt usikker på hva du egentlig mener med badsted? :undrer:


#6

~TM~ sa for siden:

Drar ikke "alle" New Yorkere med litt klasse til the Hamptons?

(Det fint på Long Island selv om jeg ikke husker all verden fra turen. Jeg har familie der og var der da jeg var tretten.)


#7

Pelen sa for siden:

Takk!!!

Dette skal sjekkes opp!


#8

Guava sa for siden:

Jeg har vært på mange strender på Long Island, men jeg husker knapt hva de heter. Fire Island var et sted jeg husker i alle fall. Det er veldig mange fine badestrender. Det spørs litt hvor langt bort du vil fra selve NYC. Jeg kan også tenke meg at det kan være vindfullt helt ytterst. Jeg har hørt mye om bading på Long Island gjennom livet. Pappa har slekt der og bestefaren min bodde der i 30 år.


#9

Señora sa for siden:

Cape Cod er anerkjent feriested i Massachusets, men nå vet jeg jo ikke om det er snakk om en dagstur eller flere dager da ;-).

Marthas Vineyard (også Massachusets) var fantastisk, men kanskje mer utilgjengelig?


#10

Pelen sa for siden:

Åhhh! Nå fant jeg dette takket være deg! www.themadisonfi.com/ Jeg kan tenke meg at det blir to netter. Er det for kort tid for å dra dit?

#11

Guava sa for siden:

Det så flott ut Pelen.

Her er en annen link:
www.fireisland.com/

Jeg ser at det står at toget går nesten til fergen i den linken du la ut. Det er i alle fall en kjempefordel å slippe å kjøre ut av NYC.


#12

Señora sa for siden:

Nei det blir kanskje for langt. Kjøretid alt etter trafikk tar mellom 4-7 timer. Det finnes nok like fantastiske plasser nærmere New York enn dette. Jeg har bare noen fantastiske minner derfra, hvor jeg bl.a. gikk tur i en halv time hver dag til en lokal landhandel og kjøpte rykende ferske bagels med cream cheese og satt på en overbygget veranda i gyngestol og koste meg med frokosten :drømmer:.

www.mvol.com/


#13

Pelen sa for siden:

Nå har jeg sett på en masse bilder og jeg får virkelig lyst til å kombinere noen dager med sol og avslapping og NY. :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.