Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lego World 1-4. mai

#1

Anthonsen sa for siden:

Er det noen som har tenkt seg på denne legofestivalen i Oslo?

[url]www.legoworld.no[/url]


#2

GinaK sa for siden:

HAr ikke hørt om denne festivalen før du skriver det her. Vi skal bort den helgen så uansett er det uaktuellt for oss. (Skal til Liseberg og det er nok vel så gøy for barna. ;)


#3

Anthonsen sa for siden:

Liseberg er knall!


#4

Sildre sa for siden:

Det var et godt tips!


#5

HP sa for siden:

Siden du kjenner til LEGO som selskap, så har jeg et spørsmål: Hvorfor kan ikke vi i Norge handle i nettbutikken? Den annonseres jo i den norske LEGO-katalogen.


#6

Anthonsen sa for siden:

Etter det jeg vet vil den bli lansert i løpet av april.


#7

HP sa for siden:

Glimrende! :riktig:

Jeg har forsøkt å handle der i noen år nå, har vært annonsert i den norske katalogen i alle fall siden 2004. Jeg har tidligere ringt til Lego i Danmark, fikk beskjed om at jeg måtte kjenne noen i et av de landene som støttes, sende til dem og få videresendt til Norge. Men jeg fikk ingen forklaring på hvorfor det var helt umulig for Lego-nettbutikken å sende til Norge.


#8

Anthonsen sa for siden:

Forklaringen er så lang at det kunne vært skrevet flere bøker. Noen stikkord er EU og norske avgifter/tollsatser. Shop @ home var jo tilgjengelig i Norge for 3-4 år siden, men de to nevnte stikkordene satte en brå stopper for dette. Hva Lego har gjort, eller hvilke endringer i avgiftene som gjør at det nå åpnes i Norge har jeg ikke kjennskap til.


#9

Anthonsen sa for siden:

Shop@home er utsatt til Q2 i år, dessverre.


#10

Benmurphy sa for siden:

At onlinebutikken kommer i løpet av et par måneder har LEGO Norge sagt siden år 2000. Den kommer ikke. De lyver.

Ben "skulle vært interessant å vite hvorfor" Murphy


#11

Anthonsen sa for siden:

Vil anbefale deg å følge med på ww.lego.com i løpet av uke 26!!


#12

Benmurphy sa for siden:

Will do!

Ben "Lego World var gøy" Murphy


#13

Jålebeinet sa for siden:

mnja, skeptisk. Andre klarer å selge til Norge så hvorfor ikke Lego. Leketøy er tollfritt uansett hvor i verden de lages og så vidt jeg kan se er det ingen handelsavtaler som spenner bein for nettsalg til Norge. Den eneste avgiften inn til Norge vil være moms.


#14

HP sa for siden:

Jeg har tippet på en ekskluderende distributøravtale med den norske distributøren/lekebutikkene. Men vi får vel aldri vite det om det er tilfellet.


#15

Benmurphy sa for siden:

Jepp. Det er den eneste fornuftige grunnen jeg har greid å komme på som kan forklare dette forfedelige tullet i så mange år også. Men det er jo ikke sikkert det har vært noen formell avtale heller da, hvis «noen har snakket sammen» er jo det tilstrekkelig til å stikke kjepper i hjulene og opprettholde forbrukerfiendtlige ordninger i dette tilfellet.

Ben "masonic tendencies" Murphy


#16

Benmurphy sa for siden:

Og nå er det uke 42. Fortsatt uten mulighet for å kjøpe LEGO på nettet i Norge.

Men hos Klocki - LEGO Bricks for Adults er det iallefall bilder av mange kule legobyggverk. Anbefales.

Ben "I hate being right" Murphy


#17

Irma sa for siden:

Siden mannen min har gnålt om denne legobutikken og manglende kjøpsmuligheter i lang tid så får jeg følge med i denne tråden.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.