Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er "gratisprogrammene" gode nok?

#1

Left sa for siden:

Jeg har brukt Symantec antivirus (litt mer proff versjon av Norton - for server om jeg ikke husker helt feil) helt til vi fikk %&¤#&% Vista :mad: , og da er det selvsagt et kompabilitetsproblem der, så jeg har lastet ned Avast, siste versjon nå når Norton-versjonen som fulgte maskina er gått ut. Prøvde å legge inn Symantecen jeg hadde på lur, men det gikk så klart ikke.

Videre har jeg brukt ZoneAlarm Pro, men den funker f.... meg ikke den heller lenger, så nå har jeg bare Windows egen brannmur.

Har i tillegg Ad-Aware og SpyBot.

Holder det??
Forslag til andre ting det er smart å ha?


#2

Juste sa for siden:

Jeg regner med at du ikke er inne på veldig skumle sider, så da holder det lenge med Avast, Windows brannmur, Ad-Aware og Spybot. Jeg har samme oppsettet og har aldri fått noe tull, enda jeg er inne på en del lyssky sider innimellom. Du bruker vel Firefox? Det er det eneste du ikke skriver noe om. Firefox med et par sikkerhetsutvidelser (noscript og adblocker) er obligatorisk.


#3

Left sa for siden:

Jepp,bruker Mozilla ja :)
Da skal det få være som det er nå. Da gidder jeg ikke å stresse med å få tak i noe annet. :riktig:


#4

Mauser sa for siden:

Avast er bra, AVG er bra, og begge er bedre enn Norton.


#5

Misteri sa for siden:

Signerer denne. Jeg har Avast på min vista maskin.


#6

Maylen sa for siden:

Jeg bruker AVG, har ikke hatt problemer.


#7

Fluke sa for siden:

Jeg også/ikke jeg heller.


#8

Katinka sa for siden:

Og jeg har Norton, og den funker foreløpig. Jeg har egentlig aldri hatt kjempetrøbbel med Norton. bankerknallhardtibordet

Tullet jeg hadde på min forrige laptop skyldtes mest sannsynlig noe spyware jeg fikk som deaktiverte Norton. Mellomstmann bruker Avast og er fornøyd med det.

Sjugger: Fikk du avinstallert Norton, da?


#9

Left sa for siden:

Jepp, den er long gone :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.