Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nettsider med baderomsfliser?

#1

Estrella sa for siden:

Er det noen som har noen linker til steder man selger baderomsfliner? Vi skal endelig pusse opp badet vårt :hyper: og jeg har fått lov av mannen til å bestemme alt selv. :glis:

Badet er veldig lite da, maks 7 kvm. Men det er plass til badekar og det vil vi ha da vi ikke har det nå. Vi vil ha badekaret bygget inn i fliser hvis dere skjønner hva jeg mener.

Farger sitter jeg og funderer på nå. :undrer:




#4

Lykken sa for siden:

Glatte fliser er lettest å rengjøre og holde pent. :)

www.modena.no


#5

Veronal sa for siden:

Matte, lett ruglete fliser skjuler det meste. De som vi har er også lette å holde rene. Min erfaring med blanke fliser er at de ikke er like enkle å holde rene (blir lett skjoldete og såperester viser godt).

Jeg vet ikke om våre fliser kommer inn under det du kaller for rustikk stil, men hvis du liker stilen (de kommer i forskjellige dimensjoner) så kan du gjerne få mer info om hvor vi har kjøpt dem (gulvflisene er 15x15 og veggflisene er 30x30):

poff


#6

Lykken sa for siden:

Veldig lekkert, Veronal.
Min erfaring med litt ruglete fliser som er helt matte er at mye setter seg i ruglene, men nå er ikke jeg den som vasker mest heller.


#7

Veronal sa for siden:

Våre er på en måte polerte over ruglene, så jeg tror egentlig de er sånn wannaberustikke. :knegg:


#8

Lykken sa for siden:

Ja, da blir det annerledes, hvis de er polerte over. Jeg tror egentlig ikke det er rustikk stil heller, nei, da ser jeg mer for meg sånn romersk badestil.


#9

Veronal sa for siden:

Nei, du har sikkert rett.


#10

Miss Norway sa for siden:

Nydelig Veronal! :nikker: Likte veldig godt toalettet. Hvilke fliser er det dere har her? De likner dem som er på leiligheten vår på fjellet.


#11

Estrella sa for siden:

Det var lekkert Veronal. :nikker:



#13

Irma sa for siden:

Har dere såpass stort bad? Vårt er 3,7 hvis jeg husker riktig.

Bakdelen med matte fliser er at det er vanskelig å få sugekoppting til å henge. Men pent er det da.


#14

Estrella sa for siden:

Ha ha, vi har tenkt helt feil. :knegg: Du har helt rett Irma. Nå har vi målt badet og det måler ca.3,8 kvm.

Men nå har vi pratet på å slå ned veggen mellom badet og det ene soverommet som vi ikke bruker. Da blir soverommet litt mindre og badet større. Så kan vi få dusj og badekar for seg. :glis:


#15

Irma sa for siden:

Høres ut som en veldig god idé! Podens soverom ligger vegg i vegg med badet, og hadde det ikke vært for at vi ønsket å holde sovegjengen på den siden av huset ville vi vurdert det samme. Har lyst på badekar for Podens skyld, men det er dessverre ikke plass. (Jeg orker ikke tanken på kun å ha badekar.)


#16

Estrella sa for siden:

Dette var lekkert.

Og denne stilen.


#17

Irma sa for siden:

Hm, når jeg tenker meg om - dersom vi bygger ut soverommet til Poden blir det plass! Da må vi bare bygge på kjøkkenet også først, og det er ikke meg i mot. :glis: Skal ikke kuppe tråden min med mitt eget Estrella, jeg blir bare litt påvirket. :sorry:


#18

Estrella sa for siden:

Høres ut som en god idé. Går så bra atte. :klemmer:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.