Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Et lite spm. om negler

#1

Butterfly sa for siden:

Vet noen av dere hvor jeg kan få kjøpt slike små diamanter som disse negldesignere bruker for å pynte opp neglene?


#2

Optimist sa for siden:

Jeg har kjøpt slike i parfymeri! Et brett m mange forskjellige, lim, overlakk og en liten pinne til å feste "diamantene" med. Kjempeflott- jeg hadde lekre tånegler til enhver tid hele sommeren. :ja:


#3

Butterfly sa for siden:

Jeg sa de hadde noe slikt på Vita, men det var jo så dyrt, og jeg trenger bare diamantene, tenkte bare sånn runde vanlige. De på Vita var med store blomster, firkanter, trekanter og slikt. Men det blir kanskje finere på en jeg trur. Er det slikt du har kjøpt ?


#4

Optimist sa for siden:

I pakken jeg kjpte var det mange runde i alle slags farger og størrelser. Det var også hjerter, dråper, blomster, firkanter osv. Tror den kostet 98 kr, jeg.
Har også sett små esker med bare runde "diamanter" i ulike farger og str.


#5

Butterfly sa for siden:

Å husker du hvor? Har sett på Vita, Estetiq, Parfymelle, kjedebutikker men fant ingen slike. Får bare kikke litt til da.


#6

Mikkeline sa for siden:

Jeg mener jeg har sett sånne på Cubus.


#7

Optimist sa for siden:

På parfymeriet her i bygda- det heter Nice. Vet ikke om det hører til noen kjede.. Jeg kan se innom neste gang jeg er der å spørre!


#8

Butterfly sa for siden:

Ja takker for det:)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.