Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Parkeringsplassbulker

#1

Carrera sa for siden:

Du skal parkere på en parkeringsplass, og så er du uheldig og dulter borti en annen bil, enten mens du kjører, eller når du åpner døra. Bilen du treffer får bulk, og/eller lakkskader.

Hva gjør du?

Og hvordan reagerer du om du kommer ut til din bil, og finner ut at noen har vært borti den, slik at den er skadd?

Nå har jeg aldri kommet borti noen selv, men ville såklart varslet om jeg skadet annen bil. Enten ved å legge lapp på bilruta til vedkommende, eller notert bilnummer og søkt opp eier. På kjøpesenter ville jeg fått ropt opp eier av bilen.

Jeg blir selv lynende forbannet om noen har skadd vår bil, og bare stukket av. Vi står nå med en bra bulk i en bakskjerm på bilen vår, og medfølgende riper i lakken. Ikke en billig affære...

Dette må ha skjedd på en parkeringsplass, mens vi ikke var tilstede, for bulken er såpass stor at vi ville både hørt og kjent det om vi selv var borti noe med bilen.


#2

Manga sa for siden:

Selvfølgelig ville jeg gitt beskjed. Jeg har aldri opplevd hverken det ene eller det andre. Skikkelig kjipt må det være.


#3

annemede sa for siden:

Jeg har gjort det en gang, la igjen navn og nummer på en lapp under vindusviskeren, og betalte det det kostet å fikse bilen.


#4

Maverick sa for siden:

Jeg stikker selvfølgelig av.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.