Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg tar tilbake hagen ...

#1

Mauser sa for siden:

Etter å ha felt 30+ trær i hagen ble det en smule kvist og kvast til overs. Man rynker på nesen over bråtebrenning her i strøket, og det er et stykke å kjøre på dynga. Men så fant jeg løsningen, på Lidl. Kvistkvern! Noen timers innsats i går mer enn halverte haugene med kvist, til fordel for en pyntelig liten flishaug (som blir kompost). Etter påskeferien ryker resten, og plenen kommer til syne igjen. Jadda!


#2

Ibidelma sa for siden:

Lykke til med hage"innredning" til sommeren da =)


#3

gajamor sa for siden:

Lurt! Nå er det hakket lengre å kjøre på Lidl enn på dynga her, men det hadde likevel fristet. Vi har vel en 4-5 tilhengerlass med kvist etter den store skoghogsten her. Men hjelpe meg så lyst å fint det blir når man fjerner trærne :)


#4

Solblomst sa for siden:

Det er en fin jobb å holde på med slikt.



#6

Hasselnøtt sa for siden:

Hva kosta den på Lidl? trenger sårt


#7

Tinka sa for siden:

Det blir sikkert godt å få igjen hagen sin.


#8

Mauser sa for siden:

12-1300, husker ikke helt. Prøvde meg i fjor på en fliskutter, og det var bare ræl. Men denne gjør vei i vellinga. Du finner helt sikkert tilsvarende andre steder, bare pass på at du kjøper *kvern* og ikke kutter.

#9

Honda sa for siden:

Byggmaker og sånt bruker å ha tilbud på kvern nå på våren.

Vi kjøere bare størte greinene på komposttippen,se som er for små til å bli ved,eller som vi ikke gidder å sage opp,resten kvernes opp


#10

Mauser sa for siden:

Da er den største kvisthaugen borte, og kverna har sagt takk for seg. Ikke så rart, mtp hva jeg tvang ned i den. :knegg:

Men siden jeg omsider har lært meg til å ta vare på kvitteringer blir det penga tilbake på mandag (hvis de ikke tilfeldigvis skulle ha ei kvern igjen, men det er vel usannsynlig). Kanskje jeg kjøper en ny et annet sted en gang.

Og når det snør kattunger ute så spiller det liten trille, det blir ikke noe hagearbeid med det første uansett.


#11

Susse sa for siden:

Kompostkvern er utmerket, synd de bråker som innmari. Ikke helt en søndagsaktivitet her i området :knegg:


#12

Mauser sa for siden:

Lidl-varianten var utrolig stillegående - kunne man lett kjørt en søndag formiddag i et vanlig villastrøk.


#13

Mauser sa for siden:

Aksjonsuke i kommunen - absolutt alt av avfall kan kjøres til brannstasjonen (1 km unna) og leveres rett i kontainere der, i stedet for 20 km til miljøstasjonen. Genialt tiltak! To tilhengerlass med kvist og kvast i går, og tre-fire lass igjen. De går i dag eller i morgen. Dessuten fikk jeg paller der, så jeg har noe å stable alle veden på.

Mer synlig plen for hver dag!


#14

Kanina sa for siden:

Skal du anlegge fotballbane der, eller? :knegg: Ser for meg det nemlig, så mye som du har ordna og styra! Flott tiltak fra kommunen, da.


#15

Mauser sa for siden:

:knegg:

Her var det så overgrodd etter år med vanskjøtsel at det bare var å fyre opp motorsaga. Også på grunn av naboene som ikke har sett sola på årevis. For ikke å snakke om "hekken" (trær!) av amerikansk hagtorn, med 6-centimeters knallharde pigger. Drapsmonstre!

Det er etterhvert bra rom for fotball. Men første prosjekt blir minigolf (heeelt enkelt, med nedgravde hermetikkbokser). Det har ungene ventet på siden vi flyttet inn.


#16

Observatøren sa for siden:

Åh, minigolf hørtes ut som en god idé. Den adopteres herved. :D


#17

mumrik sa for siden:

Ungene, ja. :rolleyes:

Vi har en slags hageflekk på 2x2 meter som jeg skulle gjort beboelig, men jeg aner ikke hvor jeg skal begynne. Den er full av stein, gammelt gress og polakkrester fra rehabiliteringen i fjor.


#18

Mauser sa for siden:

Du har fjernet hoder og hender, ja?

#19

mumrik sa for siden:

Litt tenner igjen bare. Vanskelig å bli kvitt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.