Beckett sa for siden:
Min mor har kjøpt en lammestek, ferdig bearbeidet, klar til varming. Hvordan varmes den best uten at den blir totalt overstekt, og hva slags saus er best å lage til?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Beckett sa for siden:
Min mor har kjøpt en lammestek, ferdig bearbeidet, klar til varming. Hvordan varmes den best uten at den blir totalt overstekt, og hva slags saus er best å lage til?
Sitron sa for siden:
Kritt?
Beckett sa for siden:
Å herregud. :løper til moderator:Mikkeline sa for siden:
Her pleier vi å skjære steken i skiver, pakke inn i aluminiumsfolie og varme i stekeovnen. Steken trenger jo ikke å være glovarm, så vi har den ikke veldig lenge inni (åpner en flik og kjenner med fingeren når den er varm nok).
Dette var ikke akkurat skritt for skritt (eller kritt for skritt...:knegg:)
Saus er ikke min sterke side dessverre.
Beckett sa for siden:
Ja, varme den i skiver er nok lurt.
:knegg:Hannah sa for siden:
Varme i skiver i steikeovnen ja :ja:
Fulgte det ikke med kraft i pakken med steika? Lage saus av kraft, fløte og krydder? Det er sånn jeg pleier å gjøre iallefall.
Beckett sa for siden:
:sjekker: Jo, der var det kraft, ja. Da kjører jeg på med fløte og krydder.Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.