Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva slags seng?

#1

Tora sa for siden:

Hei!

Vi lurer på hva slags seng vi skal kjøpe oss. Har to Svane rammemadrasser (210*90) med heldekkende overmadrass men vi sliter med at det blir glippe i midten. Jeg har ammet og skal snart begynne med dette igjen og havner da ofte i denne glippen, vi er også glad i å ligge tett og har dobbel dyne. Vi kommer nok innimellom til å være hele familien i sengen på en gang (to voksne og to barn :nikker:). Hva vil dere anbefale? Har noen erfaring med kontinental madrass?

Ikke la dette bli en tråd om samsoving ol.

Kul.


#2

Mikkeline sa for siden:

Vi har også to enkle rammemadrasser på hytten. Vi har festet bena med strips, sånn at vi ikke får en bevegelig glipe. Med tykk nok (evt 2) overmadrasser merker man knapt at det ikke er en "ekte" dobbeltseng.


#3

annemede sa for siden:

Skru sammen madrassene med skrue og bolt, evt bruke to tvinger til å holde dem sammen.


#4

Pamina sa for siden:

Det er vel mulig å feste madrassene sammen som de andre kloke damene har nevnt ovenfor. Tror jeg ville satset på det i første omgang, hvis dere er fornøyd med madrassene ellers.

Hvis du er på utkikk etter noe nytt, kanskje noe sånt?


#5

Propella sa for siden:

Du har to alternativer. Den ene og definitivt billigste er å kjøpe noe som holder sengene sammen. Finnes der det selges madrasser. Vi kjøpte våre på Jysk. Kostet 40 kr. En klypesak som man fester på undersiden av rammemadrassene. Det andre alternativet er å kjøpe en seng som er beregnet på rammemadrasser. Det koster mye mer.



#7

Tora sa for siden:

Takk for svar. Var litt uklar, sengene er boltet sammen, men problemet er altså at det likevel blir en dump i midten etterhvert. De er nok litt svake på siden. Men en overmadrass til er en god ide, Mikkeline. Takk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.