Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dermalogica - hva skal jeg kjøpe?

#1

m^2 sa for siden:

Jeg skal sende handleliste med mamma på Kielferga - der har de Dermalogica! Men hva skal jeg kjøpe? Jeg finner ikke igjen tråden der det stod hva man trengte... :o (der bl.a. Mim hadde skrevet)
Jeg har dagkrem og nattkrem i et annet merke, men trenger renseprodukter, gjerne en kur eller to av noe slag, og en dagkrem med solfaktor og kanskje littebitt farge. Øyekrem kanskje? Jeg er tom for det og.

Noen råd?
Jeg har normalt til tørr hud, med litt rynker etterhvert. Også har jeg plutselig begynt å få synlige porer - som jeg vil gjøre noe med.


#2

Ariel sa for siden:

Jeg bruker denne sammen med denne til rensing. Er kjempefornøyd. :jupp:


#3

Erica sa for siden:

Sheer tint moisture er en dagkrem med farge og solfaktor 15. Den er bare så bra, den dekker over ujevnheter og ser helt naturlig ut. Finnes i lys, medium og mørk.


#4

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg har litt sart hud, og liker produktene som er mest skånsomme. Jeg vasker ansiktet daglig med Ultra Calming Cleanser. Den kan også brukes på øynene til å fjerne sminke. Den er virkelig mild, og jeg har nå brukt den i 6 år uten å gå lei. I tillegg bruker jeg Daily Microfoliant som en ansiktsskrubb ca annenhver dag. Dette er et pulver som du heller i hendene mens du f eks dusjer, blander litt vann og arbeider opp skum som du vasker ansiktet med. Det er en mild peeling som er supereffektiv. Jeg har altså sart hud, men tåler å bruke denne ca annenhver dag. Jeg har omtrent ingen urenheter i ansiktet, men hadde det tidligere. Så denne anbefaler jeg virkelig.

Som øyekrem bruker jeg Intensive Eye Repair, som er behagelig. Dagkremen er Skin Smoothing Cream (passer for vanlig til tørr hud) om vinteren, og gjerne Active Moist om sommeren (litt mindre fet krem). Av fuktighetskrem til kroppen foretrekker jeg Body Hydrating Cream. Den er lett og behagelig. Jeg digger også Hydro-Active Mineral Salts til å skrubbe kroppen med. Det er noen saltkorn som du gnir huden med. Det gjør litt vondt, men du verden så myk du blir etterpå. Dette gidder jeg ikke så ofte da. Men er supert om sommeren, når man tross alt viser en del hud.

Såh. Det var min anbefalelsesliste.


#5

daffy sa for siden:

Er alle de produktene i Dermalogicaserien, Monsoon?


#6

Pepper Lemon sa for siden:

Ja. Jeg glemte kanskje å si det? :o Jeg mente oppramsingen som et svar til hvilke Dermalogicaprodukter m^3 kunne kjøpe.


#7

daffy sa for siden:

Ok, takk for utfyllende tips forresten! Noen som vet om Dermalogica har dagkremer med (medium-høy) solfaktor for normal hud?


#8

Pepper Lemon sa for siden:

Sheer Moisturiser har solfaktor 15, og passer for normal hud.


#9

Ina sa for siden:

Dermalogica har også et serum med faktor 30 (mener jeg det er) som du kan blande inn i krem.


#10

Trulte sa for siden:

Bitteliten skikkelig udrøy flaske.... anbefales ikke. Blandes den inn i kremen blir den faktor 15.

Jeg er veldig glad i rensekremen deres, den som er kremete. Husker desverre ikke hva den heter.


#11

Ina sa for siden:

Jeg liker den, men flaska er lita ja. Men jeg liker de aller fleste Dermalogicaproduktene da.


#12

Filifjonka sa for siden:

Jeg fant ut at jeg ville prøve den Sheer Tint Moisture, og fikk den i posten for et par dager siden. Huden blir veldig fin og myk av den, men den lukter jo så sterkt og vondt. :( Får håpe jeg klarer å venne meg til det, lukten blir jo borte (eller ihvertfall nesten) etter en stund. Lukter alle Dermalogica-produktene sånn?


#13

Erica sa for siden:

Jeg er veldig sensibel på lukt, og syns også lukta av denne var veldig ubehagelig. Men nå har jeg brukt denne kremen i 1 år ca, og tenker ikke over lukta lenger, så jeg har ihvertfall vendt meg til lukta. Jeg syns mange av dermalogica-produktene lukter litt spesielt, men om alle gjør det vet jeg ikke.


#14

Filifjonka sa for siden:

Det er en sånn veldig sterk lukt som ofte er på "naturlige" helsekostprodukter, jeg holder virkelig på å klikke av den. Det hjelper jo ikke om lukten kommer fra noe naturlig, når den er både sterk og ekkel, liksom? Men siden den virker god ellers skal jeg gi den en sjanse noen dager til, og se om jeg klarer å venne meg til den.


#15

karls sa for siden:

Jeg bruker bare disse produktene, og er kjempefornøyd:) Special cleansing gel og dagkrem. Veldig bra:)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.