Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan feire rund bursdag?

#1

Nenne sa for siden:

Jeg har rund dag til sommeren og er under litt press fra et par kanter i hvert fall om å lage stor fest. Jeg er ikke sikker på at jeg vil det, jeg liker ikke å invitere masse mennesker for å feire meg og jeg vet ikke om jeg har lyst/ork/overskudd til å planlegge et stort selskap når vi også skal bygge på her i løpet av våren og sommeren. Jeg er derfor på utkikk etter alternative feiringer.

Reise bort kanskje? Alene, med venninner eller, eller? Vi får ikke barnevakt sånn at jeg kan reise bort med mannen min, så det er ikke et alternativ. Jeg kunne hatt lyst på en Londontur, sett en musical eller to, shoppet litt kanskje? Men det kan godt være noe helt annet også. Helst noe litt mer spennende enn spa, men ikke noe i nærheten av rafting eller noe sånt.

Gode idéer?


#2

Kahlan sa for siden:

Jeg liker Praha, billig shopping, spa og muligheten til å få med seg noen show i tillegg.


#3

Kahlan sa for siden:

Eller hva med en tur til Wallmans salonger, alle betaler for seg så kan de som ønsker å være med å feire deg bli med?


#4

Eia sa for siden:

Skal du ordne alt selv? I min omgangskrets er det vanlig at kjæresten eller noen venner, ordner fest og moro, slik at jubilanten kommer til dekket bord, bokstavelig talt. Det pleier å være en spleisefest.

Jeg fyller for øvrig selv rundt år i år og abonnerer herved på tråden for mulige ønsker. Jeg har foreløpig ønsket meg MBT-sko (fra foreldrene mine) og en tur fra mannen (hvilken som helst - stor eller liten, inn- eller utland).

Kan du ønske deg barnevakt for en helg (f. eks. en natt hos mormor og morfar og neste hos farmor og farfar etc.), slik at du og mannen kan reise et sted, eller er det helt umulig?


#5

-ea- sa for siden:

Jeg rømte til København med familien og feiret på McDonalds - fordi flyet ble forsinket og vi rakk ikke noe annet den kvelden :humre:


#6

Dali sa for siden:

Vi ordnet kalas for venninna mi da hun fylte rundt år. Ellers hadde det ikke blitt noe av. Festen ble en høydare (til tross for et lite branntilløp :knegg: )
Min egen runde dag ble feiret med et minimalt selskap, få gode venner på middag, så kom det etter hvert noen naboer. En høydare det og :jupp:


#7

him sa for siden:

Jeg reiste selv bort på 30 års dagen min, nettopp fordi jeg ikke følte meg komfortabel med å stelle i stand fest. Vi hadde det riktig trivelig, vi da. :)

Jeg tror nok at jeg ville reist for en opplevelse. Besøkt en vingård, spist middag på en restaurant med masse stjerner, dykket, badet i varme kilder, gått til toppen av Kilemanjaro, eller Besseggen hvis det var en økonomivariant. :fnise:


#8

Dragen sa for siden:

Gjør noe DU har lyst til. Sammen med noen du har lyst til å feire dagen din med.


#9

gullet sa for siden:

Kan vi ikke ordne noe barnepike da?
Sånn at du kan reise med mannen.
En langhelg er vel ingen umulighet?


#10

apan sa for siden:

En jentetur ville jeg syntes var toppen!


#11

Nenne sa for siden:

Nei, det er virkelig helt umulig. Det har både med alder og avstand å gjøre, blant annet.

Jeg har alltid hatt lyst til å dra til Island. Kanskje det er noe å vurdere?

Takk for tips alle sammen, jeg setter stor pris på at dere kommer med forslag. :)


#12

Kahlan sa for siden:

Island er fantastisk, anbefales. Pass på nok balsam til håret når du bader i den blå lagune :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.