Hasselnøtt sa for siden:
Jeg er i en brødbakerfase, og synes brødet blir best med fett i deigen. Hva er best å bruke?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Hasselnøtt sa for siden:
Jeg er i en brødbakerfase, og synes brødet blir best med fett i deigen. Hva er best å bruke?
kisha sa for siden:
Jeg bruker noen spiseskjeer olivenolje, og kutter ut margarin.
Om det er best, vet jeg ikke. Men til blir mindre søl.
Honda sa for siden:
har ebstandig bare brukt olje
Solsikke eller rasp.
I oppskrifthefte på brldbakemaskinen er står det i div oppskifter om det skal være sol,oliven eller rasp
av og til om jeg har mye frø i bruker jeg en skje sirup
gajamor sa for siden:
Hvis du vil ha sprø skorpe: smør eller margarin
Hvis du vil ha mykt brød: olje
Oschi sa for siden:
Åpent Bakeri har smør i sine oppskrifter. :nam:
Shamu sa for siden:
Jeg bruker flytende margarin, ikke noe søl eller kliss.
Selma sa for siden:
Jeg bruker litt olje i brødene - tar det jeg har av oljen (som regel raps eller solsikkeolje)
Mamma Rosa sa for siden:
Jeg bruker også olje.
Manga sa for siden:
Jeg bruker også olje.
Aminta sa for siden:
Smør, CF, CC, Rømme, Olje (cocosa, avocado-, olivenolje), nøtter, egg.
Kalima sa for siden:
Dette har jeg aldri hørt før, syns det blir sprø skorpe med olje også jeg?
Bruker olje i de oppskriftene det står olje i, smør/margarin der det står det.
Malus sa for siden:
Jeg bruker bare olje. Solsikke eller oliven, alt etter hva som står på kjøkkenbenken.
Har blitt fortalt at havregryn er med på å gjøre brød saftig uten at man trenger å ha i mye olje eller annet fett.
gajamor sa for siden:
Mener det er i Ingrid Espelid jeg har lest det, og da må det jo være sant :)
kisha sa for siden:
Jeg holdt på å sette fyr på huset an gang jeg skulle smeltet smør. Heldigvis st jeg en meter fra komfyren og leste avisa.
Havregryn er kjempegodt i brød.
Ariel sa for siden:
Olivenolje.
Kaktus sa for siden:
Jeg baker brød akkurat nå, bruker smeltet smør. Og så har jeg oppi litt honning og bruker ca 60/40 melk/vann.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.