Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fotobøker

#1

Wix sa for siden:

Jeg vil lage og bestille en fotobok, og lurer på hvilken av kjedenes løsninger dere er fornøyd med. Ser at japanphoto/elkjøp har vunnet noen tester, men jeg likte ikke programvaren deres. Tar jo så himla lang tid, og var veldig knotete synes jeg...

Jeg vil ha mulighet til å sette inn bilder i forskjellige størrelser (selvsagt), skrive tekst, velge bakgrunner (kommer til å velge ganske nøytrale bakgrunner) og å flytte ting fritt rundt på siden. Den ferdige boka skal selvsagt være veldig fin og i bra kvalitet. Pris er ikke viktig for meg, hvis boka bare blir bra.


#2

Røverdatter sa for siden:

Jeg har brukt FotoKnudsen og Elite Foto. Var fornøyd med begge deler, men for å få et veldig godt resultat må man ha ganske høyoppløselige bilder, og selv da blir det ikke ordentlig fotokvalitet. Selv de skarpeste bildene ser litt uskarpe ut. Begge redigeringsprogrammene var ganske tidkrevende, men bøkene ble kjempefine altså, så det var verdt det.


#3

Manga sa for siden:

Jeg har laget fotbok hos FotoKnudsen og er ganske så fornøyd. Men, det er som Kasia sier at det ikke blir ordentlig fotokvalitet på bildene. Programmet synes jeg var helt greit å bruke.


#4

DM sa for siden:

iPhoto. :glis: (Men da må man ha Mac ...)


#5

DM sa for siden:

Hvis ikke pris er viktig, så kan du kjøpe deg en Mac, så får du det beste resultatet. :deltar enda mer konstruktivt:


#6

Wix sa for siden:

Pris er ikke viktig, men innen visse grenser da... :dulte:

Har prøvd meg frem på fotoknudsen nå, og liker den bedre enn japanphotos løsning i allefall!


#7

Elise sa for siden:

Jeg syns Elkjøp funka greit og resultatet var bra.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.