Det anbefales at man venter til barnet har passert året, men sant det er greit å gi barnet på 10 mnd. moste poteter, fiskeboller, broccoli og hvit saus? Ja, hvis barnet nekter alle annen mat, that it. :blond:
Prøvde å gi henne det samme vi spiste idag, og ungen gapte og gapte.
Ja- det er greit! Det gjorde i alle fall jeg. Begge mine jenter likte dårlig babymat (både jemmelaget og på glass) som ikke var tilsatt salt, melk osv.
Når de fikk smake vår middag derimot- de gapte og gapte som du sier, Skremmern. Bl. annet fiskeboller i hvit saus var en favoritt. :ja:
Melk som er behandlet kan man begynne med tidligere. Yoghurt, saus og lignende skal ikke være noe problem så sant det ikke er allergier eller andre grunner for å vente.
Middagen hørtes ut som snadder for en på 10mnd, så sant saltet er utelatt. :)
Ja melken er jo behandlet. Samme med ferdiggrøt som bare skal tilsettes vann. Det er jo melkepulver i den. Er vel bare Hipp som bruker mme i sine grøter.
I Sverige er anbefalingen at melk i mat kan inføres ved 6mnd, om jeg ikke husker feil.
Hadde det ikke hvert for at vi har melkeallergi i familien, så hadde jeg uten problemer gitt melk som er laget sammen med mat.
Ren melk, som ikke er kokt, ville jeg ventet med til etter 12mnd.
Her ga vi også fiskeboller, kjøttkaker, mosede grønnsaker, mm, fra ca 8 mnd tror jeg det var. Hjemmelaget middag har hele tiden vært mye mer populært en middagsglass. I dag var det min godt krydrede ferdigpizza som A ville ha i stedet for barnevennlig gryterett.