Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tette rør!

#1

Knerten sa for siden:

Hmpfrrr.
Oppvaskmaskinen piper og piper og jeg innser til slutt at noe er galt. Vasken er fyllt av vann og maskinen går ikke lenger.

Jeg staker og staker, men det er potte tett. Jeg har kjørt på med to omganger Mr. Muscle avløpsrens (det pulveret desverre, den vanlige orange flasken som var så god var ikke i butikken mer).
Det syder og bobler og det blir svartere og svartere. Stanken er virkelig utrivelig. Like tett.
Vi har to vasker ved siden av hverandre. Hvis jeg på noen måte blir kvitt vannet i den ene, kan jeg prøve meg på mer staking i den andre.

Jeg fatter ikke hva som har tette seg. Hullene i vasken er små og det kommer ikke mye nedi der. Alt som går i oppvaskmaskinen skylles av før det settes inn. Merkelig. Kanskje det er all den ukokte risen jeg helte ned i vasken i går? Som har svellet seg tykk og seig? (Etter å ha helt på vann og ris i kjelen lukter jeg at den nyåpnede posen med ris lukter muggent og heller alt i vasken).

Har noen noen andre tips til andre måter å bli kvitt problemet på?


#2

gullet sa for siden:

Det kan bli tett i rørene, avleiringer av fett, såpe oa.
Det høres ut som om det må stakes opp, eller at rørleggeren kommer med sitt "stoff".
Det løser opp alt bortsett fra rørene, men er ikke lov å selge over disk sier rørleggeren.


#3

Knerten sa for siden:

Vi har en rørlegger-kompis som får se på det i morgen. Rørene er nye, bare ett år gamle. De burde ikke blitt tette allerede gjennom vanlig bruk?
Jeg tror mer og mer på risen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.