Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Størrelse på TV

#1

Blondie sa for siden:

Jeg er erklært "vanskelig og ubrukelig hustru" av mannen fordi jeg nektet å kjøpe større tv enn 32 tommer. Han mener at "de fleste" andre har betydelig større doninger i stua. Jeg føler det er litt skolebarn-mentalitet, egentlig. :knegg:

Vi har imidlertid inngått et kompromiss. Jeg ville ha 32 i et skap, han ville ha vegghengt, større tv. Nå har vi 32 tommer på en tv-benk. :humre:

Hvor stor er din? (er den større enn min? :mhmm: )


#2

Maylen sa for siden:

Vår er 40 tommer, på benk. ;) Flatskjermer virker ikke like store som de "vanlige" tv`ene. Eller, det er vel flatskjermer som er vanlige nå da.


#3

Christina sa for siden:

Vi skal kjøpe ny nå, og det blir en 37 tommer ;)


#4

Filifjonka sa for siden:

Vi har 37 tommer flatskjerm som henger på veggen. (Hadde tenkt å ha den stående på en benk/hylle, men når vi hengte den opp fikk vi plass til platespiller på toppen av den hylla).
Jeg syns den er passe stor, og ikke spesielt dominerende, til tross for at stua vår er liten.


#5

Palmen sa for siden:

42 tommer, på benk i stua. Syns ikke den virker stor.


#6

Fruktflua sa for siden:

32 tommer LCD som står på tv-benk. Det holder lenge for meg. Det fjerneste jeg ser er en diger flatskjerm som henger høyt på veggen i en liten stue. :o


#7

Kaktus sa for siden:

Nå har vi ikke flatskjermtv da, men tror vi har 32". Når (?) vi skal ha en ny skal vi nok ha vegghengt 42".


#8

Filifjonka sa for siden:

Hvorfor er det fjernt å henge den på veggen? Har ikke skjønt det, jeg.


#9

Pepper Lemon sa for siden:

Vi har 50". Den henger på en 7 meter lang hvit vegg (her i huset omtalt som sykehusveggen), og kunne derfor med fordel hatt en enda større sak. Det hadde i hvert fall blitt rart med en mindre.


#10

Señora sa for siden:

Vi har en 37 tommer tv som står på tv-benk.

Nå kunne tv vært 42 tommer, men følte ikke for det når jeg kjøpte det.


#11

Fruktflua sa for siden:

Det er ikke fjernt å henge den på veggen. Det er bare det at veldig mange misforstår og henger den FOR høyt opp på veggen. Den skal være plassert i sittehøyde (i forhold til sofaen ol.) enten den henger på veggen eller står på benk.


#12

Toffskij sa for siden:

32" på benk. Jeg synes den er ganske stor, jeg, men nå har ikke vi verdens største stue heller.


#13

Selma sa for siden:

Vår er 32" og står på en hvit Bonde-skjenk (Ikea)


#14

AprilRyan sa for siden:

22 tommer 4:3-format. Den dagen vi har råd og plass til et større TV går vi ikke for mindre enn 37 tommer og ikke større enn 42. 32 blir for lite når en skal se TV-sendinger i 4:3 og 47 blir litt overkill, synes jeg.


#15

Balanse sa for siden:

Jeg får bekreftet at det er en grunn til at jeg er separert.

Vi har en flatskjerm gjemt i en krok, og den er 24''. Det bemerkes av alle hankjønn som kommer inn i huset.


#16

Guava sa for siden:

Jeg for min del synes store TV-er er urstygt. Jeg liker ikke at et TV-bilde tar mye plass i et rom. Det var knallharde forhandlinger her i heimen før mannen gikk til det skritt å kjøpe 32 tommers. Jeg synes den er alt for diger selv om det er flatskjerm. Jeg synes vår gamle 21 tommers holdt i massevis. Den nye dominerer for mye.. selv i stue på 60 kvm,


#17

AprilRyan sa for siden:

Personlig synes jeg ikke det er så fint når TV-et i veldig stor grad dominerer stuen. Ikke at det må være usynlig, men jeg har sett en del tilfeller der TV`et blir litt råneharry.


#18

Fruktflua sa for siden:

Råneharry er akkurat det rette ordet. :nemlig:


#19

Filifjonka sa for siden:

Det høres helt mystisk ut for meg at en 32'' tv kan bli særlig dominerende i en stue på 60 m2. Jeg vil jo ikke heller at det første man ser i stua skal være et digert tv, men det er jo fint å ha litt størrelse når man ser film?


#20

Blondie sa for siden:

Jeg synes det stjeler for mye fokus når den henger på veggen. Vi har en to-delt stue med to små rom og jeg synes ikke tv er så viktig at det bær henge på veggen, for å være ærlig. Jeg ser jo her at mannen min likevel har rett - jeg er en kjip kone som ikke ville kjøpe større. :knegg:


#21

Pasta sa for siden:

32 tommer inne i en seksjon. Vi skulle begge ønske den var større, men jeg nekter å bruke unødvendig mye penger på en tv når den vi har fungerer helt perfekt.


#22

Blondie sa for siden:

Stue på 60 kvm? Det har hvertfall ikke vi. :humre:


#23

Guava sa for siden:

Jeg synes det er dominerende, men det er nok fordi jeg i utgangspunktet synes TV-apparater er stygge. Jeg vet jeg er rar som synes små skjermer er absolutt like greit som store. Vi er aldri flere enn fem som ser TV samtidig her og jeg får alltid med meg det hele selv på den lille 21 tommers skjermen. Surroundanlegg osv. maser mannen om at han skal installere :skremt:

Hadde jeg valgt hadde vi hatt den store TV-en oppe og ingen TV i stuen nede, men jeg blir nok nedstemt her i familien.


#24

LilleLeo sa for siden:

Vi har 37" og er meget nøgd med det. I følge sambo, så er det slik at om man får det inn gjennom døren, så er det ikke for stort. :humre:


#25

Mor til 4 sa for siden:

Vi har 42" på tvbenk.


#26

Høyt&amp;Lavt sa for siden:

Vi har en 42 " hengt opp på veggen, med en sånn arm som kan trekkes en halvmeter lenger ut, og vris på, og hele tv-monsteret er bygget inne i veggseksjonen (skap rundt, helt opp til taket) og vi har 25 kv.m stor stue. Den RUVER ikke, ettersom den henger inntil veggen, og skapene stikker dypere ut enn tven. Men den syns, ja. Og jeg syns det er deilig når vi skal se på film at den er såpass stor. VI prøvde først 32 ", da jeg trodde det skulle bli råneharry med 37" eller 42", men da druknet den rett og slett. Mitt forslag at vi skulle øke til 42". Jeg er uansett ganske streng på at ikke tven skal stå på i tide og utide. Enig i at den kan ta for mye oppmerksomhet, spes i fht kommunikasjon. :himle:


#27

Tinka sa for siden:

32 " på tvbenk.


#28

Kaktus sa for siden:

Jeg tror nok en 42" kan bli for stort hos dere ja.


#29

Hasselnøtt sa for siden:

Du har jo sett den. Hvis ikke du la merke til den faller alle argumentene dine i fisk. :knegg:

Den er 42" (flatskjerm). Jeg ville ha 37", mannen 42". Han mente imidlertid det var viktigst med høy WAF: Wife Acceptance Factor. :lol: Til slutt ga jeg ham hele greia. Kjøp hva du vil, sa jeg.


#30

allium sa for siden:

25'' på benk. Jeg har ikke en gang flatskjerm. Det holder i massevis for meg.

Det er tydeligvis ingen mann i huset mitt.


#31

Hasselnøtt sa for siden:

Pøsj. De tåler det. :dulte:


#32

løve70 sa for siden:

Vi har fremdeles tv av den gamle sorten. En 36" i loftstuen, og en i allrommet. Begge står på benk. Med tid og stunder skal de byttes ut. Ser for meg en vegghengt 32" i allrommet, noe større vil bli altfor dominerende, og en 42" i loftstuen. Vi har med vilje valgt bort tv i stuen.


#33

Ina sa for siden:

Vi har 32", men har bestilt 42" vegghengt som kommer om en uke. Når det gjelder kjøp av stereo og TV lar jeg mannen styre med det. Det er omtrent det eneste han er interessert i av shopping og han har god smak.


#34

Fara sa for siden:

I stua har vi 42 tommer, mens på loftet står det en 37 tommer. Ikke mine valg, men jeg lever godt med de.


#35

Muskat sa for siden:

Vi hadde 32 tommer (ikke flatskjerm), og den var gedigen og tok halve stuen omtrent. Når vi skulle kjøpe flatskjerm var det meget motvillig jeg gikk med på å kjøpe 42 tommer, men jeg er så fornøyd! :hjerter: Den tar mye mindre plass enn den gamle tven og er slett ikke dominerende selv om vi har ganske liten stue. Den er vegghengt, og det var jeg også motvillig til, men nå er jeg strålende fornøyd med det også. :hjerter: Den henger jo rett over tv-benken der den ville stått om vi ikke hadde den på veggen, så den tar enda mindre plass nå.


#36

Kula sa for siden:

Da vi skulle kjøpe ny tv for noen år siden, ville min kjære ha en 42". Jeg mente det holdt med en 37". Vi har en 37". :knegg:

Det vi gjorde før vi dro for å kjøpe tv, var å måle opp avstanden fra veggen til stolene vi sitter i når vi ser på tv. Det viste seg at 42" ble aaaaltfor stort, og 37" ble aaaaakurat passe. Sånn.


#37

Maverick sa for siden:

Hæ? TV? Åh, den neglisjerte skjermen? Har en diger widescreenikkeflatskjerm, stygg som juling.


#38

mumrik sa for siden:

Jeg synes du er kjip kone. TV skal være en stor, fin skjerm til å se film på. Skap, liksom. :tsk:


#39

Røverdatter sa for siden:

Vi har nettopp kjøpt 32" og har den på TV-benk. Jeg er vant til en ganske liten TV og syns den nye er stor, stygg og dominerende i vår stue. Vi har ganske stor stue. :liker ikke TV'er:


#40

nolo sa for siden:

Jeg er Hattifnatten.:) Vi har 26".


#41

Filifjonka sa for siden:

Dere som helst ikke vil ha tv, eller ihvertfall ikke at den skal synes: Liker dere ikke å se film/tv heller?
Jeg innrømmer gjerne at jeg liker å se på tv, jeg. Og bedre på en litt større enn på en knøttliten skjerm. :nemlig:


#42

Røverdatter sa for siden:

Man kan jo like å se på film og slikt selv om man syns TV'er som sådan er stygge da, Maxi. Og jeg syns ikke det spiller noen rolle for filmen hvor stor TV'en er. Vi har hatt en ganske liten TV frem til nå.


#43

AprilRyan sa for siden:

Mitt kriterie er at det skal være så stort som mulig uten å dominere rommet. Med "feil" innredning kan et 32 tommer TV være mer dominerende enn et som er større.


#44

Kaktus sa for siden:

Jeg ser liksom for meg at den blir større enn veggen der. :knegg:

ta med målebånd på neste besøk


#45

Filifjonka sa for siden:

Ja, jeg syns jo ikke heller selve tv-en er det peneste i verden, men så ille er den ikke heller, syns jeg. :) En flatskjerm tar jo temmelig mye mindre plass totalt sett enn de gamle tykke. Jeg liker bedre å se på en skjerm av litt størrelse enn på en knøttliten.


#46

Ole Brumm sa for siden:

Vi har en gedigen 32" på benk, den tar mye plass i stua fordi den er en stor "gammel" sak.
Nå skal vi ha ny tv på "film rommet" som mannen holder på å pusse opp, der blir det nok 42" eller større, flat-vegghengt tv.
Jeg har egentlig lyst på ny tv i stua også, for en vegghengt flatskjerm er mindre "ruvende" enn en på benk. Men det blir for dumt å kjøpe ny tv siden den "gamle" fungerer utmerket.


#47

Donald sa for siden:

52 oppe og 42 nede.


#48

Guava sa for siden:

Jeg er ikke noe filmmenneske, men når jeg ser en film betyr størrelsen på skjermen utrolig lite. Jeg har av den grunn heller aldri brydd meg noe særlig om kino. Innhold i film betyr mye for meg, mens lyd og bilde ikke betyr noe særlig. Om mannen ser en film på den store skjermen nede kan jeg godt se noe annet på den lille oppe uten at det påvirker filmopplevelsen negativt for min del.

Nå skal det sies at jeg er oppvokst i en familie som tenker temmelig motsatt av det jeg gjør. Det samme gjør mannen. Jo mer utstyr jo bedre.


#49

Adrienne sa for siden:

32 tommer som står på benk. Aller helst ville jeg hatt den på vegg, men vi har ikke vegg som er stor nok der som TV-en skal stå. Vi gikk fra 24 tommer til 32 og det var en kjempeovergang, og TV-en er mer enn stor nok. Jeg frika ganske mye ut da den var på plass for jeg syntes den var altfor stor. Fortsatt er jeg ikke helt vant til den.


#50

Filifjonka sa for siden:

Jeg er oppvokst i en familie som lenge ikke hadde tv i det hele tatt, og som hadde sorthvitt-tv lenger enn de fleste. :) Jeg er heller ikke noen utstyrs-freak, men syns jo det er fint å kunne se detaljene litt bedre enn man gjør på de aller minste skjermene.


#51

Adrienne sa for siden:

Maxi: Vi har projektor og hjemmekinoanlegg i et annet rom, vi går dit om vi skal se film.


#52

mumrik sa for siden:

:love:


#53

Maverick sa for siden:

Ah. Det var sant. :flytter inn hos Adrienne:


#54

Blondie sa for siden:

Må innrømme at jeg ikke la merke til den. :knegg:

Noen ganger er RL-venninner på forum noe herk. :humre: :blunke:

:snurt:

Det skal sies at vi nesten aldri ser på film, da. Vi ser på nyheter og House, det er vel stort sett det. :humre:


#55

Adrienne sa for siden:

Gjesterommet har selvsagt egen stue med tilhørende TV. Den er ikke så stor som den vi har i stua, bare 24 tommer, men sofaen er til gjengjeld veldig nærme skjermen. :knegg:


#56

mumrik sa for siden:

House på storskjerm. :drømmer:


#57

Maylen sa for siden:

Ja, også har vi en 26 tommer flatskjerm i kjellerstuen + en til vanlig tykk tv.


#58

Hyacinth sa for siden:

Jeg liker heller ikke store tv-er, men innrømmer gjerne at det ble kjekkere å se film etter at vi byttet tv i fjor. Jeg ser generelt sjelden på film. Veldig sjelden. Men jeg så stor forskjell på den 26" tv-en vi hadde før og den 32"-tv-en vi har nå. Jeg synes den vi har nå (32" altså) er helt passelig. Vi har liten stue, bare 26 kvadrat. Den står på en benk, men jeg hadde hengt den på veggen (dog ikke for høyt) dersom det ikke var for at vi har et par tynne, stygge søyleformede høyttalere som jeg gjemmer bak tv-en. (De hører til stereoanlegget.)


#59

Balanse sa for siden:

Joda, jeg liker å se film selv om jeg har 24'' i stua. Jeg ser heller film enn TV, og kunne godt tenkt meg et Adrienne-rom med stor skjerm og surround. Men jeg vil ikke bruke stua til filmrom, for meg er stua et sosialt rom, og jeg synes ikke det er så hyggelig om tv-titting blir en dominerende aktivitet. Jeg synes også de fleste TV'er er stygge.

Hvis jeg ser film er det oftest på PC, med PC i fanget. Det er fordi jeg stort sett er alene når jeg ser film.


#60

jane sa for siden:

Vi har 42 tommer.

Ville egentlig ikke ha så stor tv, men ga etter for press. :knegg:

Nå som den først står der angrer jeg ikke på at jeg lot meg presse altså.


#61

Hyacinth sa for siden:

Et film-rom med lerret og projektor hadde jeg aldri hatt bruk for. Men jeg ser jo at andre har interesse for det. Jeg ser kun Anna Pihl og noen ganger nyhetene på tv.. :sparke: (Jeg øver meg på å bli flinkere til å se på tv, for det er tross alt litt mer sosialt enn å sitte ved pc-en hele kvelden...)


#62

Canisa sa for siden:

Vi var enig om å kjøpe 37", men da vi kom på butikken ble mannen veldig opptatt av en 42". Da var jeg snar til å huke tak i en ekspeditør og sii at vi ville ha den 37", takk.

Vi har med andre ord en 37". Den har til nå stått på en benk, men planen er å kjøpe veggfeste med svingbar arm slik at vi kan se tv fra begge sittegruppene.


#63

polarjenta sa for siden:

Vi har en 28" som ikke er flatskjerm. Flatskjerm står nok ikke høyest opp på prioriteringslista, men muligens det er det vi prioriterer når vi har fått kjøpt tørketrommel og oppvaskmaskin. Når den dagen kommer så har jeg en mistanke om at jeg har lite jeg skulle sagt om størrelse.....


#64

Miss Norway sa for siden:

Jamen, det er jo helt irrelevant hvor stort ROMMET er, eller hvor stor VEGGEN er? Det er jo bullshit!!??

Det er jo avstanden til der man skal sitte og se på TVen som er avgjørende. Å sitte tett oppi en diger skjerm gjør bildet mer kornete/grovpixelert enn det som er nødvendig. På samme måte ser jo de fleste DVDer nydelig vakre og skarpe ut på en bitteliten monitorskjerm.

De fleste i Norge har typisk sittegruppe/sofa/go'stol foran TVen, og de fleste sitter et par-tre meter fra skjermen. Og da er det faktisk på 30"-tallet man bør ha. Skal man opp på 50-tommersvariantene trenger man selvsagt en stor vegg, eller en diger stue, men man må også sitte betydelig lenger fra skjermen.

Hilsen Missa, stolt eier av nydelig (HVIT!) 32".


#65

Tilden sa for siden:

Vegghengt 42". Er veldig fornøyd med at jeg ga meg den gangen vi kjøpte den, for der tok jeg feil gitt. Trodde den skulle bli altfor dominerende, men neida. :) Også har vi en 37" på veggen i loftsstua.


#66

Hasselnøtt sa for siden:

Da tror jeg imidlertid du skal sitte bra nærme. Har du digitalt signal blir det vel bortimot aldri kornete, uansett hvor nære du sitter.


#67

Tertit sa for siden:

Vi har en 50 tommers og en 37 tommers. Vegghengt begge.


#68

Honda sa for siden:

Jeg hadde gått for din manns løsning.
Ikke vist å kjø mindre e 42-43" flatskjerm;)
pga kvalitet og pris.

Vi \jeg har en 28" widsreeeen gammelakgs tv :haha:
Regner med at når jeg tar tven med meg så kjøper han seg en flatskjerm


#69

Azi sa for siden:

47 tommer på benk. Så mye jeg ommøblerer huset, hadde sikkert hatt hundre millioner huller om vi skulle hengt den rundt om kring på veggene her! :p


#70

Labolina sa for siden:

Vi har 47" på benk.


#71

Slettet bruker sa for siden:

42 tommer på vegg i stua, og hmmm. 37? tommer på vegg i kjøkkenet


#72

Esme sa for siden:

Missa har helt rett.
Hilsen Esme, stolt eier av TV som er riktig kalibrert i forhold til seeravstand og format. :overlegen:


#73

Miss Norway sa for siden:

:jippi:

Ikkesant jeg er flink nestennerdeprinsesse?? :rørt:


#74

Esme sa for siden:

Kan jo ikke være nesten da, siden jeg fant denne smileyen som heter MissaNerdyPrinsessa


#75

Daisy sa for siden:

Vi har en 37'' på vegg. Ca 3 meter fra Sofa.

Den er hengt for høyt oppe som noen skrev over her at ofte ble gjort. Det er min feil som sa til sambo hvor han skulle drille hullet som strømmen og ledningene skulle gå inn i veggen. (ingen ledninger eller utstyr rundt tv)

Men jeg liker det faktisk bedre sånn enn når den er lenger nede. :-)


#76

Miss Norway sa for siden:

Åååh! :rørt: løperogkjøperbriller


#77

Susse sa for siden:

Her ble det kompromiss. Mannen ville ha 42, jeg 37. Vi endte opp med 40 og er fornøyde med det. Den står på en lav TV benk i stua. Hadde det vært opp til meg hadde jeg hatt den i et skap !
(Hadde jeg hatt vetorett i huset hadde vi kun hatt TV i kjellerstua)


#78

gullet sa for siden:

:nikker:
Derfor har vi en 42" flatskjerm på en spesiallaget benk.
Denne TVn tar mindre plass og er mindre dominerende enn 28" vi hadde før.


#79

cilen sa for siden:

Vi har 37" og den henger ca 60cm fra gulvet. (og så er det ca 4m bort til sofa'n). Behagelig å se på skjermen syns jeg. De sier jo at om du holde knyttneven mot skjermen, skal den nesten dekke den, da har du riktig avstand. Det gjør ikke min, men jeg er fornøyd.


#80

Daisy sa for siden:

I hvilken avstand fra ansiktet da? Så lange vekk fra det man kommer?

Min knyttneve dekker bare ca 60% av tv hvis jeg strekker den så langt ut fra kroppen man kommer.


#81

Estrella sa for siden:

Vi har 42 " flatskjerm som står på en benk. Vi har lyst til å ha den på veggen men så langt har vi ikke kommet enda. :humre:


#82

carmenzita sa for siden:

Har en 42" som henger på veggen i sittehøyde,det ser ut som den står på tv -benken under,men det gjør den ikke.

Ja,og så har vi 42" på soverommet.......som dere skjønner er det mannen som bestemmer her i huset.......


#83

Tusta sa for siden:

37" på benk.


#84

Enhjørning sa for siden:

Vi har en 42" flatskjerm.
Den kom mannen min hjem med den dagen jeg sendte ham melding om at han måtte kjøpe egg og yoghurt.
Den ligner ikke så veldig. :knegg:


#85

Ole Brumm sa for siden:

Hentet her: www.hjemmekino.no/guide/tv_funksjoner.asp


#86

Helle sa for siden:

Vi har 32" vanlig TV på TV-benk.


#87

Avatar sa for siden:

Vi har kjøpt oss en 42" i dag. Den er jo fin og tar mindre plass en det andre gamle dråget vi hadde, men det er uvant.
Blir sliten i øynene av å se på den og må "fokusere" på nytt om jeg går bort fra tv`en.

Hm. Det hørtes kanskje ikke helt bra ut ... ?


#88

Ru sa for siden:

Vi har en 32" i stuen, som er omtrentlig like dyp som den er bred. :knegg: Den passer fint inn i seksjonen der den står da.
På soverommet har vi 28", og på barnerommet er det vel en 14".
Vi har ikke en enda flat-TV. Enda. Så lenge alt virker som det skal, så kommer det ikke flere tv-er inn i dette huset.


#89

Fluke sa for siden:

Vi har en 37" greie. Den er alt for stor (dyp), så vi planlegger å kjøpe en 42" LCD-sak. Men mindre vi går for projektor og 20" flatskjerm ... :vurderer:


#90

Carrera sa for siden:

Vi har 40" flatskjerm. Stor som fy syntes jeg i starten, men nå må den være såpass.

På loftstua har vi prosjektor og lerret. Bildet på den tilsvarer 88", og det er en sann fornøyelse både til spill og film.


#91

Dixie Diner sa for siden:

Vi har en 42" LCD på benk, synes det er et veldig fint møbel som gjør seg i stua. En stor bred tv hadde bare blitt stygt, men denne er knallfin og gjør stua enda finere/tøffere.


#92

Guttemammis sa for siden:

Enig der, har også 32 tommer vegghengt, synes den virker større enn
forrige tv(som ikke var flatskjerm).


#93

Ulvefar sa for siden:

Vi har en 22'' i en bokylle i stua, og jeg synes det holder i lange baner. Enda jeg er mann vil jeg ikke ha stor flatskjerm. Ikke liker jeg å se fotball på den heller. Er det noe galt med meg?


#94

Balanse sa for siden:

Du er vel en ensom ulv? Blant sofasauer?


#95

Garbella sa for siden:

Jeg har en 50 tommer prosjektor-tv, med prosjektoren inni TV`n.

Den er gigantisk og synes definitivt i stua, men det er helt greit. Jeg elsker å se film og jeg elsker film på stor skjerm.

Når jeg vinner i lotto skal jeg ha en 60 tommer flatskjerm på veggen.


#96

Kaija sa for siden:

Vi har 27"(?) vanlig, ikke noe nymotens dilldall-tv, som står på en benk. Mamma og pappa har lånt gammeltv'n vår. Den er 20"(?) og skrifta på skjermen ble til slutt vel vanskelig å se for meg.


#97

Candy Darling sa for siden:

Vi har en 43" vegghengt, vakker plasmaskjerm. :liker dingser:

Når vi bygger et rom til, skal det bli multimediarom med prosjektor og lerret.


#98

Bobbelur sa for siden:

:tilber: Sånn har vi også. Bakprojeksjonstv. Me love!! Den er bare helt fantastisk, og med den stua vi har så passer den veldig godt inn. Den passet i den gamle stua vår også da. Men det er nå oss da, og jeg er ikke den som krangler på utstyr til lyd og bilde. WAF-faktoren har null å si i dette huset. ;)


#99

leliane sa for siden:

42" lcd med surround i middels stort rom, men med stor takhøyde. Veldig fornøyd. Etter tre og et halvt år uten tv, slo jeg skikkelig til... :)


#100

Apple sa for siden:

Ett år gammel 32". Sambo angrer og mener vi burde kjøpt større. Jeg mener den er akkurat passe.:)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.