Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sims 2-hjelp!

#1

Knerten sa for siden:

Snuppa på 7 har kjøpt seg Sims 2 og etter en hel kveld ved maskinen har jeg endel ting jeg lurer på.

Hun har laget en dame og en mann som bor sammen. Et lite hus ble kjøpt inn og begge to fant seg raskt jobber. Men tiden går så utrolig fort! Jeg rekker ikke noe på den lille tiden de har hver dag. Bilen til jobb henter dem 08:00 (eller gjorde, før damen fikk sparken....). De ble da vekket 06:00, sendt i dusjen, på toalettet, vaske hender og muligens rekke frokost før de måtte løpe ut til veien. Så kommer de da utslitte hjem og skal lage middag, rydde den bort, gå på toalettet, muligens lese en bok eller slappe av i sofaen før de legger seg.

Kanskje er problemet at hun lagde seg to simmer med en gang? Litt mye å holde styr på.

Hvordan får man mer mat i kjøleskapet egentlig? Skal det bestilles ett sted? Hvordan da? Må jeg kjøpe telefon eller noe først?

Går det an å flytte møbler? Ikke vri dem rundt, men fysisk flytte dem til et annet sted i huset? (Mor trodde verandaen var inne og plasserte sengen der. Foreløpig går det greit, men det kan kanskje begynne å regne?).

Finnes det en starthjelp på nettet ett sted?

Noe sier meg at dette spillet kommer til å bli mer brukt av meg enn av henne :D


#2

Kaktus sa for siden:

Tiden går fort ja. Som regel stod mine opp i 4 tiden for å rekke å komme seg på jobb, så ble de lagt i 7 tiden.

Hvis du vil flytte møbler må du inn på møbelhandlesiden og så velge håndverktøyet der, da skal du kunne flytte dem.

Du må ha telefon eller pc for å bestille mat.


#3

Ariel sa for siden:

Telefon er også veldig gunstig om/når det begynner å brenne. :erfaren:


#4

Kaktus sa for siden:

Ha brannvarsler over komfyren og innbrddsalarm ved døren. Da kommer brannmenn og politi automatisk ved brann og innbrudd.


#5

Ariel sa for siden:

:fnis: Det er også lurt ja...

Min mann kløna så fælt med brannen at han ble hentet av mannen med ljåen de første gangene. Det er det jeg sier; Mannfolk! :knegg:


#6

Knerten sa for siden:

Telefon, pc, røykvarsler og innbruddsalarm skal kjøpes idag :highfive:

Takk for tips!

Bare kom med andre lure triks også!
Vi har aldri spilt dette før noen av oss.


#7

Ariel sa for siden:

Simmene er veldig renslige, så pass på at de får dusjet nok, og at det er ryddig og rent rundt dem. Ellers blir de syke... Om dere får barn, pass godt på dem, ellers kommer barnevernet og henter dem. :også erfaren her:


#8

Manitoba sa for siden:

Det kan være lurt å bestille hushjelp (bruk telefonen til det). Hvis de har jobber begge to koster det ikke all verden og frigjør mye tid til andre ting. Det går fint an å flytte på møbler. Husker ikke helt her og nå (har det i fingrene). Men jeg tror det bare er å klikke på dem og flytte rundt.

Ellers kan du lage butikk som felleshus i nabolaget. Der kan simene dine kjøpe mat og klær alt ettersom hva du velger å ha i butikken. (Du må bruke telefonen og bestille transport).


#9

Dixie Diner sa for siden:

Åh Sims 2 er så genialt. Lenge siden jeg har spilt det nå. Se bryllupshistorien Ms. Lee laget om meg og henne. :knegg:

pratekompaniet.net/forum/showthread.php?t=36577&highlight=sims

Jeg er forresten en ordentlig juksemaker og bruker en juksekode slik at jeg kan få mer penger, bedre jobber og diverse uten å gjøre en dritt. Noen ganger liker jeg å spille helt fra "bunnen av", tjene opp alt selv osv, men som regel blir det for kjedelig. Jeg liker nemlig best å BYGGE, så jeg soper inn millioner først og så bygger jeg svære mansions. Kjempemoro.



#11

Kahlan sa for siden:

Bruker juksekoder her også, men mest for å få penger så jeg kan suse gjennom karrieren og bo i et digert hus med hushjelp, gartner og dagmamma :jupp:


#12

Knerten sa for siden:

Hushjelp? Så stilig :D Det skal kjøpes inn idag.

Hvordan lager man butikk selv? Som man lager et vanlig hus bare definerer det som butikk? Må jeg drive butikken også da? I tillegg til simmene?



#14

Manitoba sa for siden:

Her kommer en omtrentlig forklaring (husker ikke alle detaljer). Du må velge en tomt i nabolaget. Så må du klikke for felleskapstomt e.l. i stedet for boligtomt og deretter bygger du et hus. Når du bygger felleskapsting har du andre valg enn ellers, f.eks. reoler, kasseapparat osv. Du trenger ikke gjøre noe for å drive butikken, men det er viktig at du har ordnet slik at butikken kan drives på en fornuftig måte (ha kasseapparat, gjøre at matvarene er tilgjengelige o.l.) Det jobber noen folk der når du kommer for å handle som du ikke styrer.


#15

Isolde sa for siden:

juksekode for penger er nødvendig! Da kan man slappe av og nyte dagen :p


#16

Knerten sa for siden:

Det høres kjekt ut med en butikk eller to i nabolaget!
Jeg skal titte på det i kveld. Takk!

Tipper jeg bruker en juksekode for penger jeg også. Skylder på at det blir så mye lettere for snuppa da :D


#17

Knerten sa for siden:

Hvis jeg ikke har forstått spillet helt feil, kan man styre flere familier samtidig.
Men hva skjer da med den ene familien mens jeg holder på med den andre?
Klarer de seg på ett vis selv, eller går alt rett vest? Fikser de opp i vannlekkasjer o.l. selv, går de på toalettet, lager mat osv, eller er dette noe jeg må styre?


#18

Kaktus sa for siden:

Sånn strengt tatt skjer det ingenting. Det eneste er at hvis familiene blir venner så er de fortsatt venner når du går tilbake til den andre familien. Selve spillet begynner der du sluttet.


#19

Isolde sa for siden:

De andre familie er akkurat der du satte de sist. eneste er at blir du venner med de så blir de venner med din familie i den andre.

Kanskje om en person dør når han er på besøk hos deg så dør han i den andre familien og.


#20

Knerten sa for siden:

Ok, så da kan egentlig Snuppa og jeg drive på med hver våre familier på samme save?


#21

Isolde sa for siden:

på samme spill ja. Jeg har alltid mange familier gående. Og ofte så forsetter jeg på en av barna siden det er lett å forme de fra de er nyfødt til sånn man vill.

Så jeg følger barna fra nyfødt og gjennom collage til voksenlivet.

Nå fikk jeg lyst til å installere sims 2 igjen.

Kanskje følge Ms Lee sin ide med lesper. :D


#22

Mamma Rosa sa for siden:

Ånei, jeg som hadde fortrengt hele Sims. :rolleyes:


#23

pippimamma sa for siden:

Juksekoder er greit å ha og diverse maskiner de kan fylle opp energi, søvn og alt det der på et blunk. Når du har oppfylt ønskene deres mange nok ganger får du tak i mye nyttig ved bruk av poengene.


#24

Dixie Diner sa for siden:

Den beste juksekoden er den lille goblet-nissefyren som du kan sette utenfor huset. Trykker du på den, får du opp flere alternativer. Du kan feks. fylle på alle behovene slik at ALT blir helt grønt, samme hvor rødt det er fra før av. Da slipper du å dusje, gå på do, lage mat, sove osv. Så kan du få 10.000,- kroner om gangen for hver gang du trykker på den, og du kan gjøre slik at du lærer med superhastighet, slik at når du leser en bok, fyller du opp hele poengskalaen på en brøkdel av tiden. Slik kan du få toppjobber på 1-2-3. :D

Var det på thesimsresource.com man lastet ned denne mon tro? Eller på www.thesims2.com? :hmm:


#25

Dixie Diner sa for siden:

Forresten, dette med å LÆRE fortere tror jeg ikke hadde noe med nissen å gjøre, da tror jeg man må laste ned en slags voodoo-bok. Skal se om jeg finner link. Da MÅ man ha alle behovene helt på grønt, ellers kan man risikere å dø.


#26

maggypop sa for siden:

Hvis du velger tenkehetten blant ambisjonspremiene lærer simmene fortere. Kjekk å ha når det begynner å bli mer enn 3 poeng. Eneste aber er at ambisjonsnivå må være på gull eller platina når den skal benyttes, ellers mister de poeng.


#27

Obelix sa for siden:

Jentungen her har tatt livet av et par simmer vet jeg.
Mye å holde styr på, men har fått med at de er ekstremt renslige og trenger endel hvile.
Man kan lage mange familier på samme spill.
Her er det gått til innkjøp av flere tilleggspakker som vistnok er dritkule.


#28

maggypop sa for siden:

En fin-fin mulighet til å leve ut litt ondskap, ja.
Eldstejenta her i gården kvittet seg med noen dølle simmer ved å la de stupe ut i bassenget for deretter å fjerne stigen. Huffålæll


#29

Isolde sa for siden:

Eller bure inne barnevernsdama med vegger når hun kommer for å ta babyen (i the sims ihvertfall) Ble et mye mindre problem i 2 eren hvor det ble lettere med babyene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.