Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Snarvei-knappen og andre dataspørsmål ...

#1

turi sa for siden:

Før kunne jeg trykke på "snarvei"-knappen, så fikk jeg frem flere alternativer f.eks dagens innlegg. Trykker jeg på snarveier nå, så kommer det opp masse unyttige ting på verktøylinjen. Har noe blitt forandret, eller er det min data det er noe surr med.FOR, jeg får heller ikke opp avsnittene som jeg legger inn opp i tråden, det blir bare ett eneste langt avsnitt. Får heller ikke redigert inn avsnitt, etter at tråden er lagt inn. Og ikke virker uttrykksikonene/uthevingsknappen/kursivknappen og div heller.Og når jeg er på facebook, så får jeg ikke gått inn på mine egne venner engang, det kommer opp feil på side.Noen som vet what to do?(leses med innlagte avsnitt, 3 stk!!:nemlig:)


#2

Sokk sa for siden:

Prøvd å starte nettleseren/maskinen på nytt? Snarveiknappen virker i hvert fall som før her... :nikker:

Jeg hadde noe krøll som lignet på ditt her for en stund siden, og da sa mannen at det var "noe javascriptgreier". :confused: Det gikk over da jeg bootet.


#3

turi sa for siden:

javascript? Bootet? :lalalalala, Sokk prøver bare å være snill, lalalalala:Jeg skrur av og på maskinen flere ganger om dagen, så jeg tror ikke det er det. Og når jeg trykker på snarveier, så kommer det opp på verktøylinjen ; marker forumene som lest/åpne kontakt-popup.


#4

Sokk sa for siden:

:knegg:

Altså, jeg aner heller ikke hva javaskript er, bare at det blir tull hvis det ikke funker ordentlig. :blånn:

Men skrur du maskinen ordentlig av? Når jeg klapper igjen lokket til laptopen min så går den bare i sleep-modus, og våkner igjen når jeg åpner den. Hvis jeg skal skru den av må jeg gå på verktøylinjen og velge "slå av" eller "omstart" (=boote ;) ) og sånt. Hvis du har gjort dette og det fremdeles skjer rare ting foreslår jeg at du ringer Noen-som-kan-det. :hjelpsom:


#5

Azi sa for siden:

CTRL + F5 Det pleier vanligvis å hjelpe.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.