safran sa for siden:
www.dagbladet.no/magasinet/2006/09/18/477045.html
Hvorfor har jeg ikke vært der ennå?!
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Forum for generell diskusjon av temaer som ikke passer inn under andre kategorier.
safran sa for siden:
www.dagbladet.no/magasinet/2006/09/18/477045.html
Hvorfor har jeg ikke vært der ennå?!
Observatøren sa for siden:
Anbefales på det sterkeste. :ja:
Pamina sa for siden:
Hva med et sushitreff for sushifantaster?
De har virkelig god mat der!
Alfa sa for siden:
Har aldri smakt sushi eg :sparke:
Skam seg!
Candy Darling sa for siden:
Jeg er ikke engang sushifan, men der er det deiiiiilig mat.
Og god hvitvin :flau:
Toffskij sa for siden:
Veldig gøy å bestille menyene deres! :slurp:
Skilpadda sa for siden:
Julebord på Alex Sushi, kanskje? :D
safran sa for siden:
:hyper:
Toffskij sa for siden:
:hyper: :hyper: :hyper:
Teofelia sa for siden:
:hyper: :hyper: :hyper: :hyper:
safran sa for siden:
Teofelia, det skulle jo være fem! Du må følge mønsteret! :rolleyes:
Teofelia sa for siden:
Det skulle selvsagt egentlig vært ni, men det gadd jeg ikke. :DToffskij sa for siden:
:knegg:
safran sa for siden:
Ni? Fem! En - tre - fem. Når man dekorerer har man aldri partall, man bruker oddetall for å skape en effekt.
Toffskij sa for siden:
Tre ganger én er tre, tre ganger tre er ni.
safran sa for siden:
Det har overhodet ingenting med saken å gjøre. :snurt:
rakka sa for siden:
Alex har jeg også alltid hatt lyst å test ut. Men det er vel Bagatellepriser omtrent - er vel derfor jeg ikke har gjort alvor om planene mine om å dra dit.
Jeg har forresten et tips til dem som har lyst på "nesten Alex" sushi til "East"-kjedens priser. I bygget ved siden av BI i Nydalen har det kommet en ny lekkerbiskbutikk. Den eies/drives av Kreativ Catering og damen i kassen kunne fortelle at det er selveste Tommy Østhagen (profilert kokk) som lager sushien - og gjett hvor han har lært det... - jo nettop på Alex sushi. Damen mente at spesielt makiene der hadde Alexkvalitet.
Bequita sa for siden:
Hun har nok hatt for mye matte i barnehagen. :D
Men sushi? Ja! :woohoo:
Jeg lurer også fælt på hvorfor jeg ikke har kommet meg dit enda.
Skilpadda sa for siden:
Aha! Jeg aner en plan om overtidsmat. :d
Jr. sa for siden:
Oslos aller beste sushi finner man på en liten og shitty restaurant rett ovenfor blitz. De har nå avansert fra et lite hull i veggen, til et stort lokale, men like nedslitt ser det ut fortsatt. Men sushien er helt nydelig. Selv jeg, som alltid har ment at fisk er farlig, spiser det mer enn villig :sikle: Og at de er faste leverandører til den japanske og den koreanske (hvilken vet jeg ikke) ambassaden sier vel sitt.
Sushien på smart klubb derimot..... :spy:
amylin sa for siden:
Jeg liker ikke sushi, hvor moden er jeg? :knegg:
safran sa for siden:
Kunne du klart å hoste opp navnet, tror du? :blafre:
Jr. sa for siden:
det var da måte på til kravstorhet!! :p
Hmmmm.....navnet, vet ikke om de har det engang jeg... Men det har inngang i parkveien, rett på den andre siden av gaten, på høyde med inngangen til Blitz, opp en trapp og inn kommer du i "restauranten". Vi ber alltid om makier med avocado og de er knallgode!!
Eller når jeg tenker meg om, før tror jeg faktisk at den het Lunsjen, men om den har det samme navnet nå vet jeg ikke.
safran sa for siden:
Jeg tror nesten jeg skal prøve meg på den, Junior!
Toffskij sa for siden:
Jeg har også spist mye sushi på/fra Lunsjen, og den er helt utmerket, men helt samme divisjon som Alex er det nå ikke.
Jr. sa for siden:
Jeg har ikke prøvd Alex, men hvis sushien er bedre der, så må jeg nok sjekke det ut. Har spist det på en 4-5 ulike steder, deriblant East og har ikke likt det i det hele tatt, det var først da jeg smakte sushi på Lunsjen at jeg fant ut at det kunne smake godt.
Toffskij sa for siden:
Altså, Alex er gourmetvarianten. De sysler litt med hummer og østers og sånn, i tillegg til de mer vanlige typene. Sushien er kjempegod festsushi. Lunsjen har nydelig hverdagssushi.
Jr. sa for siden:
OK. Så om man ikke liker hummer, østers, krabbe og sånt, så kan man like så godt holde seg til Lunsjen? Jeg overhodet ikke ekperimentell når det gjelder fisk og skalldyr og når jeg har beveget meg inn på sushibaner så har jeg gått lenger enn jeg noensinne trodde jeg skulle. Jeg er mer en rødt kjøtt-person :jupp:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.