Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster! Programvare - feil

#1

*HH* sa for siden:

Sitter med et faktureringsprogram og sliter med å få åpnet en faktura. Programmet gir meg beskjed om at jeg allerede jobber med fakturaen. Har prøvd å lukke hele programmet og skru av maskinen, men det hjelper ikke.

What to do? :confused:


#2

*HH* sa for siden:

River snart av meg fletta her jeg sitter som en idiot :knegg:


#3

Isa sa for siden:

Hva heter programmet?


#4

*HH* sa for siden:

Uni Økonomi


#5

*HH* sa for siden:

Har forresten akkurat vært inne i oppgavebehandlingen og sjekket der om det står en prosess som hører til programmet(mtp å avbryte den) men jeg fant ingen.


#6

Isa sa for siden:

Det er nok ikke det, høres mer ut som om programmet har satt en lås på den fakturaen. Kanskje PCen hang mens du var inne i programmet? Det finnes ikke noe sånn reindeksering/sjekke dataregistre på verktøy menyen inne i programmet?


#7

*HH* sa for siden:

Kan ikke se noe, men er ganske fersk bruker av programmet så er jo en mulighet at jeg ikke finner frem. Takk for svar forresten :blomst:


#8

Isa sa for siden:

Fil, Reparer database?

Anbefaler å ta en sikkerhetskopi først.


#9

*HH* sa for siden:

Ser dårlig ut, men tusen takk for hjelpen :blomster: Jeg får opprette en ny og få de på fjernsupport til å hjelpe meg med å logge meg av og slette den gamle i morgen(håper det går an å gjøre det på den måten).


#10

Isa sa for siden:

Lykke til!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.