Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

30-årsfest

#1

Blondie sa for siden:

Noen tips?

Jeg har jubileum i mai og tenker å bruke anledningen til å samle sammen stort og smått av venner. Det er jo tross alt ikke så ofte man får anledning til å tromme sammen alle. :)

Problemet nå er at jeg lurer på i hvilken form det skal foregå. På min ønske-gjesteliste befinner det seg i skrivende stund 67 stk. :o Da begrenser det seg jo en hel del i forhold til servering, lokale etc. Det er i slutten av mai, så jeg føler at en fest ute blir å gamble litt vel mye. Jeg kan helt sikkert finne et lokale som huser alle til en overkommelig pris, men skal det da bli uten servering? Altså, bare en slags "ta-med-drikke-selv"-fest? :undrer: Vil folk forvente seg middag?

Jeg kan i teorien kutte listen ned til 52, men der går også smertegrensa. Får jeg det ikke til da, så dropper jeg heller hele greia. Jeg VIL ha vennene mine der! :jupp:

Noen forslag til festform? Eventuell servering til så mange som ikke vil koste skjorta?


#2

Nooria sa for siden:

Spleisefest! Alle tar med mat til et Tapasbord og ønsket drikke. Da blir det masse god mat, alle får kost seg sammen og med god mat og drikke. Du kan evt. til gjengjeld si at du ikke ønsker gaver.


#3

Mikkeline sa for siden:

Synes Nooria sin ide var veldig god!


#4

Kaktus sa for siden:

Enig med Nooria. Det høres veldig greit ut.


#5

Isa sa for siden:

Nooria sin ide var jo super. Da blir det mat og drikke til alle. :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.