Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Heathrow terminal 5

#1

Kaprifol sa for siden:

Jeg skal jo ut på tur snart, og da skal vi mellomlande på Heathrow og bytte fly der, begge er British Airways.

Man har lest om skandalen med bagasjekaos på terminalen, og nå lurer jeg på om jeg skal reise med kun håndbagasje. Altså pakke nennsomt ned kun volumer under 100 ml, ingen strikkepinner eller neglesakser, tenke på om jeg har noe annet farlig som skjuler seg. Jeg kommer ikke utenom å ha en sånn vanlig trillekoffert i håndbagasjestørrelse, jeg skal ikke ha med så mye, men jeg skal shoppe ting og ta med hjem.

Eller skal jeg ta sjansen og pakke en koffert og sende den?


#2

Esme sa for siden:

Kanskje du kan gjøre begge deler? Pakke smart håndbagasje sånn at du klarer deg, men putter "kjekt å ha" ting i kofferten. Om det skjer noe med kofferten så er det jo sjelden at de blir helt borte, de blir jo som oftest bare forsinket. Uten at jeg vet så mye om akkurat terminal 5 da.


#3

Carrera sa for siden:

Pakk i hvertfall det aller viktigste i håndbagasjen. Ta høyde for at det kan forsvinne ting.

Min erfaring fra reiser med mellomlandinger, og flybytte, tilsier at det er en stor fare for at rot skjer, og at man kommer til bestemmelsestedet et døgn eller to før bagasjen. Det være seg Heatrow eller andre steder...


#4

Veronal sa for siden:

Vi reiser stort sett alltid med bare håndbagasje. :travel light:


#5

Lisa sa for siden:

Når er snart da Kaprifol? Jeg er en av mange som ble berørt av rotet på terminal 5 men jeg tipper mye av problemene vil løses i løpet av neste uken ... Hadde det vært 14 dager frem i tid jeg skulle reise ville jeg ikke har bekymret meg ..


#6

Kaprifol sa for siden:

Det er på lørdag.

Klart at jeg kan reise ganske så kompakt, og løsningen med å pakke lurt for å overleve lørdag og søndag uten kofferten er veldig bra. Det skal jeg fikse. Men jeg liker liksom å ikke ha koffert å dra på inn på flyet. Jeg skal ha med litt annet også, en poster i sånn pappsylinder, veske osv.


#7

løve70 sa for siden:

Husk bare på at på Heathrow kan du kun ha en stk håndbagasje, så om du har trillekoffert må du kunne putte håndvesken oppi.



#9

løve70 sa for siden:

Åh, beklager, så bra at de har endret dette. Det skapte nemlig mye kaos.......


#10

Kaprifol sa for siden:

Det er virkelig bra at man kan ta med seg mer enn ett kolli håndbagasje. I mitt tilfelle ville jeg slitt litt med å sende posteren min, hva om en hadde blitt borte liksom (da hadde jeg bare trykt opp en ny, men anyways...)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.