Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spam, nå også med snail-mail

#1

Nenne sa for siden:

I dag fikk jeg et brev som var poststemplet i Spania. Innholdet var gode, gamle "du har vunnet det britiske lotteriet", i beste spam-mail-stil. Forskjellen var bare at den var skrevet ut og sendt i papirutgave.

Siden politistasjonen ligger tvers over gaten for jobben min, stakk jeg innom på vei hjem for å vise dem brevet som kom til jobben og spurte dem om kanskje de ville advare i lokalavisen om slikt lureri. Det er jo fortsatt noen mennesker igjen som ikke har e-post og som ikke har fått med seg diskusjonen omkring slik søple-e-post, men der så de bare dumt på meg og lurte på hvorfor ikke jeg kunne gå til avisen selv. :rolleyes: Som om poenget var å få vist seg frem i avisen liksom.


#2

Dragen sa for siden:

Vi har fått på faxen på jobben. Særdeles tåredryppende om en stakkars syk enke som trengte hjelp til å få plassert pengene sine.

Jeg syns det er ille, særlig fordi jeg jobber i en organisasjon som også får en del seriøse henvendelser fra folk som er i nød.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.