Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan feriere billigst mulig i Europa?

#1

Left sa for siden:

Jeg er fattig student, men kjenner at jeg trenger sårt til litt sol. Vi vurderer en tur til Europa et eller annet sted, men har jo strengt tatt ikke råd, så har noen gode tips å komme med??


#2

maggypop sa for siden:

Kjenner du noen som kjenner noen som har kontakter lokalt?
Hellas har mange perler utenfor allfarvei, men det forutsetter at du får billige flybilletter (til f.eks Athen eller Santorini) og f.eks kan ta ferge videre, samt at destinasjonen kanskje ikke er på de største reiseoperatørenes liste.
Lykke til!


#3

Oschi sa for siden:

Restplasser på pakketurer pleier å være billig og greit. Da reiser man som regel uspesifisert da, nos som kan være litt sjansespill med barn.
Må si jeg har reist uspesifisert flere ganger, og har alltid vært heldig. :)

www.startour.no/CampaignPage.aspx?id=36966


#4

Left sa for siden:

Reist uspesifisert har jeg gjort mange ganger, og har bare vært heldig. Eneste krav er bad på rommet nå som jeg har forholdsvis små barn som fortsatt bruker bleier. Ellers hadde det nok ikke vært så farlig. Skal sjekke ut litt den Hellas-greia. Hellas er deilig :hjerter:


#5

Balanse sa for siden:

Den beste måten å finne billige flybilletter på hvis man kan variere reisetidspunkt og ev -mål er vel på en av de nettstedene som viser en graf med hvilke ut- og hjemreisedatoer som er billigst. Jeg husker ikke navnet på den jeg synes er best, men denne her er også ok:
www.reisbillig.com/Lavpriskalender.aspx

Jeg planlegger tur til neste år (egentlig i år, men det forsvant pga sykkelvogn, teltkjøp og slalomutstyr...). Da jeg drev litt research fant jeg et fantastisk konsept for barn, en slags luksuscampingplass, men man kan også leie seg leiligheter for en relativt rimeig penge litt tidlig/sent i sesongen. Det er gjerne ikke akurat det du tenker på, men nevner det likevel.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.