Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Flytende Neutral vaskemiddel

#1

banana sa for siden:

Det er umulig å skylle ut, jo! Vi har en 1-2 år gammel AEG midt-på-treet-modell som har fått bra karakter på skylling. I går kjørte jeg bleievask med ekstra skylling. Masse såpeskum i maskinen. Kjørte skylleprogram etterpå, to ganger til og med, fortsatt massevis av skum. Jeg brukte ca. 40 ml vaskemiddel, det er mindre enn anbefalt for maskinstørrelsen.

Er dette normalt???


#2

DM sa for siden:

Å, så kjedelig. Har du mye i?


#3

Canisa sa for siden:

Vår maskin skummer over når vi bruker det vaskemiddelet. Selv om vi bruker anbefalt mengde vaskemiddel skummer det over ...


#4

mehmet sa for siden:

Jeg har også hørt at det er veldig vanskelig å skylle ut. :nemlig: Jeg bruker Neutral pulver, og har ikke opplevd det samme.


#5

Ru sa for siden:

Bruker bare pulveret, og det er ikke noe problem.


#6

banana sa for siden:

Nå er jeg nesten enda surere. Jeg har sendt e-post til importør eller produsent eller hva det er, og de gidder ikke å svare en gang. :sur:


#7

Tinka sa for siden:

Bruker pulveret og har ikke prøvd det flytende.


#8

Éowyn sa for siden:

Jeg bruker også flytende Neutral på bleievask. Jeg har alltid ekstra skylling på.

Det har gått greit en liten stund, men så fikk jeg problemer med lukt av bleiene og det så ut som det ble liggende dråper på fleecen når jeg dryppet vann på. Jeg har brukt ca en halv kork vaskemiddel. Enten er det vaskemiddelet eller så er det rester av skyllemiddel (fra annen vask) i kammeret, for noe rart var skjedd med bleiene i hvert fall.


#9

turi sa for siden:

Bruker pulveret og skyllemiddel, fordi vi ikke kan bruke noe annet pga allergi. Har ikke prøvd flytende. Men skulle gjerne hatt ett vaskemiddel som luktet bedre.


#10

Aminta sa for siden:

Helsekosten, de har vaskemidler som er tilsatt eteriske oljer som de fleste tåler, og dessuten er de miljøvennlige.

Ellers, prøv å ta litt mindre i, den anbefalte dosen er stort sett mye mer enn du trenger. Man trenger overraskende lite altså.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.